PUBLICITAT

El Palau de Gel, la gran prioritat d’Objectiu Comú

La formació política vol omplir d’activitats l’espai esportiu

Per El Periòdic

La reactivació del Palau de Gel com a focus d’atracció de turistes i residents cap a la parròquia és el pal de paller del programa electoral d’Objectiu Comú.
En aquest sentit, la candidata a cònsol menor, Dolors Cabot, va recordar que «volem dotar el Palau de Gel d’atractius i activitats que el facin més atractiu». Algunes propostes se centren en l’esport, com ara la construcció d’un mur d’escalada de gel aprofitant els sistemes d’ultra-refrigeració del palau, una cinta sintètica dinàmica per a perfeccionament d’esquí i el simulador virtual i presencial, però també hi ha espai per a l’organització d’espectacles de qualitat, l’acolliment de presentacions comercials i de nous productes de grans firmes i empreses internacionals. A més, aposten per convertir el Palau en centre d’acollida i organització de congressos temàtics.
Per últim, Cabot va afirmar que «per molt bones idees i propostes que aportem, lamentablement la renovació del contracte de lloguer dels terrenys en què es troba el Palau encara resta pendent». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT