PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA crearà un servei de bus que arribi a tota la parròquia

L'objectiu és que el preu del bitllet sigui «molt assequible»

Per El Periòdic

Candidats de la llista de DA.
Candidats de la llista de DA. | Demòcrates

El candidat número cinc de la llista de Demòcrates + Independents a Escaldes, Josep Travé, va anunciar ahir que «complementarem el servei de transport públic del Govern amb una xarxa parroquial que doni servei a aquells punts on no s’hi arriba, complint així amb l’encàrrec que ens han fet els ciutadans». El mateix va detallar que el preu del bitllet serà «molt assequible». 

El servei «cobrirà zones com les urbanitzacions d’Engolasters, la Plana o Can Diumenge, i també anirà cap a les zones dels Vilars, Sant Jaume, Fiter i Rossell i l’avinguda del Pessebre». El candidat va indicar que «sobretot ens ho estan demanant gent gran i infants». Pel que fa als horaris, aquests es «faran coincidir amb l’aplicació que FEDA està preparant per habilitar l’accés a la informació dels serveis públics». 

Transport sostenible

D’altra banda, la candidatura taronja també preveu altres millores relacionades amb el transport sostenible, com ara les bicicletes elèctriques. Es crearà «un carril bici i s’ampliarà l’oferta de punts on agafar la bicicleta elèctrica», va informar Travé. El candidat va explicar totes les propostes acompanyat pels candidats Núria Pons (número quatre) i Enric Castellet (número set). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT