PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Terceravia denuncia la «deixadesa» dels barris allunyats del centre

Trillo critica que «Andorra la Vella s’està convertint en el parc turístic de Meritxell»

Per El Periòdic

La cap de llista de terceravia, Emi Matarrodona.
La cap de llista de terceravia, Emi Matarrodona. | terceravia

La candidatura Terceravia + Independents per Andorra la Vella va denunciar ahir l’estat de «deixadesa» dels barris més allunyats del centre i l’embelliment únicament de les zones centrals de la parròquia. D’aquesta manera, el candidat número onze, Joan Carles Trillo, va afirmar que «cal treballar a tots els nuclis urbans, perquè en aquests moments Andorra la Vella s’està convertint en un parc turístic de l’avinguda Meritxell i s’està mirant pels turistes i no pels qui viuen a la parròquia».

Trillo va assegurar que «hem vist els barris i els hem caminat, hi ha que estan descuidats i el Comú ha de treballar per la gent que viu a la parròquia, està molt bé atreure turisme però no hem d’oblidar els nostres residents».

En aquest sentit, la candidatura va proposar treballar de la mà dels privats per embellir tots els terrenys «de manera que si el privat no pot arranjar-los que ho faci el comú i després trobar una entesa. El que no pot ser és deixar l’entrada d’Andorra la Vella com està o zones com la de Bonavista que està deixada de la mà de Déu», va afegir Joan Carles Trillo. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT