PUBLICITAT

Encamp

En Comú ofereix tres parcs infantils per al Pas de la Casa

A la reunió de poble es va avançar que el Pas dependrà del cònsol major

Per El Periòdic

Laura Mas i Joan-Marc Pifarré al nou mirador del port d'Envalira.
Laura Mas i Joan-Marc Pifarré al nou mirador del port d'Envalira. | En Comú per Encamp

Si Comú per Encamp guanya les pròximes eleccions comunals, el Pas de la Casa tindrà tres nous parcs infantils. Aquesta és la principal conclusió a la que van arribar ahir els veïns del Pas durant la reunió de poble que la líder de la coalició, Laura Mas, va fer al poliesportiu del nucli urbà. La imatge d’una sala plena a vessar es va tornar a repetir al Pas, després que una multitud assistís la setmana passada a la reunió de poble feta a La Valireta.

Aquesta vegada, però, les preguntes dels assistents van girar entorn al possible parc infantil que es vol fer en territori francès, just a l’altra banda del riu. Mas va detallar que «primer cobrirem els dos parcs que actualment té el Pas perquè els nens hi puguin jugar a l’hivern, i a més a més, destinaran tots els esforços per aconseguir uns 700 metres quadrats per fer un nou parc a Porta» que utilitzarien tots els infants que hi vulguin jugar». La líder d’En Comú per Encamp va assegurar que fa mesos que negocien amb la localitat francesa la construcció del nou espai infantil. 

El Pas, més a prop del comú / Durant la reunió de poble, la coalició també va avançar que «la conselleria del Pas dependrà exclusivament dels cònsols», i Mas puntualitzava, «seré la cònsol d’Encamp i del Pas de la Casa».

A preguntes dels presents va sortir a conversa el llac de les Avelletes, que va ser un dels temes calents del debat televisat dels quatre candidats. Mas, amb documents del BOPA, va demostrar que la frontera creua pel mig del llac, i el pacte estableix un ús de l’aigua compartit, així com una quota del 50% per a cada país en les despeses derivades de la fitació. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT