PUBLICITAT

Andorra la Vella

Marsol avisa que el Cirque a la Dama de Gel es farà un any

La cònsol major confia que al 2021 es pugui traslladar al multifuncional

Per Lara Ribas

Un cotxe accedeix a l’aparcament Valira, a tocar de la Dama de Gel.
Un cotxe accedeix a l’aparcament Valira, a tocar de la Dama de Gel. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va aclarir ahir que el comú encara no ha signat l’acord per a la nova ubicació del Cirque du Soleil i malgrat reconèixer que és molt probable que es traslladi a l’aparcament Valira, a tocar de la Dama de Gel, va deixar clar que només serà per un any. «Precisament perquè nosaltres volem veure com funciona aquella zona», va concretar Marsol tot remarcant que la idea és que l’any següent puguin disposar ja de l’espai multifuncional i, per tant, ubicar-lo allà. 

La cònsol major va especificar que des de la corporació havien proposat un parell o tres d’ubicacions per acollir la nova edició del Cirque du Soleil i que l’equip comunal preferia l’espai on s’ubica el COEX, que es troba davant del Govern. De tota manera, ja va avançar que «hi ha força possibilitats que acabi sent a l’aparcament Valira». De tota manera, Marsol va voler posar de relleu que d’aquesta manera compleix amb el compromís de treure el Cirque del Parc Central «perquè feia molts anys que hi era i els veïns de la zona ja estaven una mica saturats, sobretot pel soroll que hi havia a les tardes durant els assajos».

Si bé l’acord per a la ubicació del circ durant el proper estiu està molt avançat i, segons va indicar Marsol, es tancarà com a màxim d’aquí un mes, el comú ja ha demanat al Govern que comencin a treballar conjuntament i de seguida en la nova ubicació de cara al 2021. «Volem treballar en una ubicació potser una mica diferent», va manifestar la cònsol major tot insistint que el seu desig és comptar ja amb l’espai multifuncional a la capital. 

Per la seva banda, la seva homòloga escaldenca, Rosa Gili, va avalar el canvi d’ubicació del Cirque du Soleil. «Sabem que l’esdeveniment dona vida a la restauració i els aparcaments de la zona, per tant, si ens beneficia, encantada», va assegurar la cònsol major d’Escaldes-Engordany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT