PUBLICITAT

Andorra la Vella

Rossell s’incorporarà al comú de la capital a principis de febrer

Marsol diu que només falta definir la fórmula com ho farà

Per Lara Ribas

El director del Cos de Banders, Miquel Rossell.
El director del Cos de Banders, Miquel Rossell. | Sergi Pérez

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va explicar ahir que encara no han tancat la fórmula que utilitzaran per a la contractació de Miquel Rossell, l’actual director del Cos de Banders, com a cap dels agents de circulació de la capital. «Hi estem treballant amb el secretari del comú, però estem entre contractar-lo a través d’una comissió de serveis o fer una excedència i agafar-lo com a càrrec de confiança», va detallar Marsol tot indicant que si tot va bé, Rossell podrà incorporar-se al capdavant del servei de circulació a començaments de febrer.

Cal recordar que la cònsol major s’ha mantingut ferma en aquesta decisió malgrat les crítiques sorgides al voltant del nomenament perquè el director del Cos de Banders manté un vincle familiar amb l’actual cònsol menor de la capital, David Astrié. En aquest sentit, el secretari d’organització del PS, Pere Baró, va criticar que «això és una mostra de falta de transparència i rigor total».

«No dubtem de la preparació de Rossell per exercir aquestes funcions, però creiem que hi ha agents més preparats per experiència i coneixements», va declarar Baró. Tot i així, Marsol va sortir a la seva defensa tot revelant que havia arribat a un acord amb Rossell fa un any i mig. «Tinc el compromís amb tots els agents de circulació que els vaig dir que tindrien una persona preparada i competent per gestionar el departament», va assegurar Marsol.

PUBLICITAT
PUBLICITAT