PUBLICITAT

27 establiments participen en les primeres Jornades Gastronòmiques

Hotelers i comerciants de la vall d’Ordino busquen reactivar els seus negocis

Per El Periòdic

El cuiner Marc Mora, durant la realització d’un dels tallers.
El cuiner Marc Mora, durant la realització d’un dels tallers. | Comú d\'Ordino

L’Associació d’Hotelers i Comerciants d’Ordino (AHCO) donarà demà el tret de sortida a les primeres Jornades Gastronòmiques de Muntanya d’Ordino. Durant un mes, fins al pròxim 24 de juliol, 27 restauradors de la parròquia oferiran menús i plats de la carta per un preu de 25 euros amb l’objectiu de dinamitzar el consum a la vila.

Després de les restriccions que han portat al tancament o activitat parcial de molts establiments, els membres de l’associació comencen l’estiu amb optimisme i amb una iniciativa inèdita a la parròquia pel nombre de participants.

D’aquesta forma, els àpats proposats i l’oferta dels establiments que formen part de la iniciativa es poden trobar al web de l’AHCO (www.ahco.info). A més, els comensals que indiquin la voluntat de participar en aquestes jornades gastronòmiques obtindran com obsequi una motxilla. 

De forma paral·lela, l’AHCO ha organitzat quatre tallers de cuina en format classe magistral oberts a tothom, a la sala la Buna, amb xefs de prestigi nacional. Amb l’aforament esgotat, el primer es va dedicar a l’elaboració de primers plats protagonitzat pel cuiner Marc Mora, de l’Andorra Park Hotel, el passat 10 de juny. Carles Flinch, de Can Manel, va compartir amb el públic una sessió dedicada al peix el dia 17 de juny.

D’altra banda, Jimmy Ambor, de Les Delícies del Jimmy, reprendrà els tallers l’1 de juliol amb una sessió de pastisseria, i el xef Pep Ramos, de L’Era d’en Jaume, tancarà el programa el 8 de juliol amb un taller destinat a la carn. Cal recordar que l’aforament als tallers s’ha limitat a quinze persones, prèvia inscripció i pagament de 20 euros per comensal. En aquest aspecte, els assistents han rebut un davantal com a obsequi. 

Així, els hotelers i comerciants de la vall d’Ordino aposten per la gastronomia com a fet diferenciador i atractiu per dinamitzar la parròquia. Un reclam que es complementa, alhora, amb l’oferta turística de muntanya i natura i que esperen que desperti l’interès en el públic turístic i local.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT