Notícies - Gastronomia
La pluja esdevé protagonista de la inauguració de les Jornades Populars de l'Andorra Taste
Torres convida els veïns a gaudir dels actes de la fira gastronòmica, en què hi haurà fins a una vintena de restauradors
Casal visita l'estand de productes andorrans presents en la fira 'Les Pyrénéennes'
El ministre ha apuntalat que la fira permet donar a conèixer els productes locals, així com la raça bruna d'Andorra
Carme Ruscalleda rep el guardó destacant l'admiració dels productes d'alta muntanya del país
La cuinera catalana ha descrit el premi com un símbol del llarg camí recorregut
L'Andorra Taste consolida la seva maduresa amb la vista posada al Pla Gastronòmic Nacional
Torres afirma que el document, elaborat durant un any i mig, definirà les línies estratègiques per potenciar el sector
Andorra Taste viatja a la capital catalana per presentar la seva tercera edició
El congrés de gastronomia d’alta muntanya tindrà lloc al país del 18 al 22 de setembre
Doria classificada per a la segona ronda de caiac-cross
La palista andorrana aconsegueix la primera posició per a les sèries de diumenge
Destinats més de 70.000 euros pel muntatge i retransmissió de l'Andorra Taste
La tercera edició del certamen ha comptat amb l'adjudicació de l'empresa Xadaco SLU pels serveis de lloguer
L'Andorra Taste 2024 introdueix una jornada de descoberta i el premi a Carme Ruscalleda
La bona acollida consolida la voluntat de potenciar Andorra com a destinació gastronòmica de referència
El tortell de Reis: la tradició, els seus sabors i el final de les festes
Els tortells més típics són els de trufa, nata, crema, massapà i cabell d’àngel
La tradició de reunir-se i menjar canelons el 26 de desembre
Per Sant Esteve es mengen canelons de carn rostida, però també poden ser d’espinacs o de peix
Conxita Marsol, a la inauguració oficial de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell
El Beç prepara 1.200 tapes del plat que s’ha convertit en un clàssic
El tastet és un xai de garrafa xisqueta amb puré de patata, una flor d’all i un germinat de pèsols
Grapats amplia la seva oferta amb un ‘food truck’
La Caravana s’ha reconvertit per a servir menjars preparats
La mona de Pasqua: una tradició per a gaudir en família
Els padrins són els encarregats de regalar el pastís o la figura de xocolata als seus fillols
Taller de sushi a l’hotel Roc Blanc per trencar tòpics
L’esdeveniment serà a les vuit del vespre i l’objectiu és «passar una estona divertida»
Andorra la Vella recupera la calçotada popular amb Valls
S’han preparat 6.000 calçots, que equivalen a unes 600 racions
Els celíacs denuncien la falta de regulació als restaurants
L’ACEA al·lega que molts locals «lliures de gluten» no són aptes per manca de protocols. El col·lectiu se sent minoritzat pels serveis sanitaris, on falten recursos específics.
La Massana Fogons incrementa enguany la seva oferta
Les Jornades de Cuina d’Hivern es duran a terme de l’1 al 28 de febrer
Andorra promociona la seva gastronomia a Madrid
L’acte acull la participació de xefs i cuiners de renom de 27 països
Sant Julià de Lòria reparteix 2.200 racions d’escudella
Les olles van començar a bullir a les sis del matí davant de la plaça Germandat
Torna amb força el Tortell de Reis
La inflació del sucre i la farina repercuteix de forma directa sobre el preu final del dolç
Els tasts de l'espai Gastrolab reben unes 150 persones
Els xefs gurmet Arnau Grau i Marc Dias han sigut els protagonistes de la demostració
Torres presenta el receptari de gastronomia andorrana
El llibre inclou una trentena de receptes de cuina tradicional
«El més important no és arribar-hi, sinó mantenir l’estrella Michelin»
Entrevista amb el guardonat amb una estrella Michelin Jordi Grau
L’Oktoberfest acull unes 2.000 persones durant el pont del Pilar
El darrer dia de la celebració alemanya al Tarter serà demà