Notícies - Gastronomia
Conxita Marsol, a la inauguració oficial de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell
El Beç prepara 1.200 tapes del plat que s’ha convertit en un clàssic
El tastet és un xai de garrafa xisqueta amb puré de patata, una flor d’all i un germinat de pèsols
Grapats amplia la seva oferta amb un ‘food truck’
La Caravana s’ha reconvertit per a servir menjars preparats
La mona de Pasqua: una tradició per a gaudir en família
Els padrins són els encarregats de regalar el pastís o la figura de xocolata als seus fillols
Taller de sushi a l’hotel Roc Blanc per trencar tòpics
L’esdeveniment serà a les vuit del vespre i l’objectiu és «passar una estona divertida»
Andorra la Vella recupera la calçotada popular amb Valls
S’han preparat 6.000 calçots, que equivalen a unes 600 racions
Els celíacs denuncien la falta de regulació als restaurants
L’ACEA al·lega que molts locals «lliures de gluten» no són aptes per manca de protocols. El col·lectiu se sent minoritzat pels serveis sanitaris, on falten recursos específics.
La Massana Fogons incrementa enguany la seva oferta
Les Jornades de Cuina d’Hivern es duran a terme de l’1 al 28 de febrer
Andorra promociona la seva gastronomia a Madrid
L’acte acull la participació de xefs i cuiners de renom de 27 països
Sant Julià de Lòria reparteix 2.200 racions d’escudella
Les olles van començar a bullir a les sis del matí davant de la plaça Germandat
Torna amb força el Tortell de Reis
La inflació del sucre i la farina repercuteix de forma directa sobre el preu final del dolç
Els tasts de l'espai Gastrolab reben unes 150 persones
Els xefs gurmet Arnau Grau i Marc Dias han sigut els protagonistes de la demostració
Torres presenta el receptari de gastronomia andorrana
El llibre inclou una trentena de receptes de cuina tradicional
«El més important no és arribar-hi, sinó mantenir l’estrella Michelin»
Entrevista amb el guardonat amb una estrella Michelin Jordi Grau
L’Oktoberfest acull unes 2.000 persones durant el pont del Pilar
El darrer dia de la celebració alemanya al Tarter serà demà
Set restaurants participen en la sisena edició de Goût de France
Els productes dels plats d’enguany són de la regió Centre-Val de Loire
27 establiments participen en les primeres Jornades Gastronòmiques
Hotelers i comerciants de la vall d’Ordino busquen reactivar els seus negocis
Primera delegació andorrana per a un concurs de vins
El Principat es consolida com una destinació gastronòmica mundial
Les importacions cauen un 36,9% al mes de gener
Les begudes i tabac baixen un 54%
Els restaurants massanencs venen 600 plats d’escudella
La iniciativa del comú va aplegar divuit establiments de la parròquia
Encamp adapta l’escudella a una versió per emportar amb el cotxe
Es preparen 2.000 racions per repartir entre el poble d’Encamp i el Pas de la Casa
Le Souffle d'Adorre, mel de màxima qualitat per a tothom
Un aliment ideal per esmorzar a casa o als millors hotels del món
Le Souffle d'Adorre, mel d'entorn ecològic de màxima qualitat
Un aliment ideal per esmorzar a casa o als millors hotels del món
Naturlandia reforçarà l’oferta gastronòmica amb l’equip d’Ordino
Ajona considera que la línia de restauració ha de ser un dels eixos principals de qualsevol projecte turístic
La Cuina d’Hivern ja ha servit 1.500 menús