PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Oktoberfest acull unes 2.000 persones durant el pont del Pilar

El darrer dia de la celebració alemanya al Tarter serà demà

Per Laia Bautista

Una imatge d’alguns dels assistents vestits de tirolesos el passat cap de setmana a l’Oktoberfest del Tarter.
Una imatge d’alguns dels assistents vestits de tirolesos el passat cap de setmana a l’Oktoberfest del Tarter. | J.I

L’Oktoberfest, que està tenint lloc al Tarter, va acollir unes 2.000 persones durant el pont del Pilar. Així ho va fer saber el director de l’esdeveniment, Josep Izquierdo, a EL PERIÒDIC.
L’acte d’inauguració de la festa gastronòmica alemanya va tenir lloc el passat dissabte, coincidint amb la celebració espanyola. Per aquest motiu va assenyalar que el cap de setmana passat va haver-hi molta afluència de turistes però també de gent del país. En aquest sentit, Izquierdo va afegir que una representant de l’Ambaixada d’Alemanya a Andorra, Cristina Palmitjavila, va donar el tret de sortida al primer Oktoberfest que se celebra al Principat. L’acte va iniciar-se amb el tradicional cop de barril que consisteix a clavar l’aixeta al barril amb un martell de fusta.

El director de l’Oktoberfest va esmentar que a l’esdeveniment també van assistir assessors de la marca de menjar Kremers, els quals van ser els proveïdors de les gerres de litre per a la festa, a més d’aconsellar al moment de servir els plats de menjar.
Tanmateix, va destacar que els plats que més van triomfar el passat cap de setmana van ser els bratwurst i els bretzels.
En un altre sentit, Izquierdo va assegurar que tenen pensat repetir la festivitat alemanya l’any que ve i va manifestar que la festa d’enguany és una mena de prova pilot per saber la valoració dels assistents i quins mitjans són necessaris per a millorar la següent.

A més, el director de l’Oktoberfest va voler recordar que per mesures sanitàries l’aforament està limitat a unes 400 persones aproximadament, 200 a l’interior de les carpes i 200 a la zona de les terrasses situades a l’exterior.

Pel que fa a les activitats, el cap de setmana passat van dur a terme un concurs de cervesa, amb dues categories, les de cerveses de mig litre i les de litre, on guanyava la persona que bevia més ràpidament. En aquest sentit, Izquierdo va esmentar que també tenen previst repetir el concurs de cervesa aquest cap de setmana, a més d’afegir-ne un altre més: un concurs de salsitxes per veure qui en menja més en poc temps. Els guanyadors d’ambdós concursos rebran un lot de regal amb una samarreta personalitzada de l’Oktoberfest i diversos productes publicitaris de la marca Kremers, patrocinadora de l’acte gastronòmic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT