PUBLICITAT

Alins reitera que l'estructura del Govern al Pirineu serà «propera»

  • El delegat del Govern català es reuneix amb el consell d'alcaldes de l'Alt Urgell
EL PERIÒDIC
MONTFERRER I CASTELLBÒ

Periodic
Alins, durant el consell d'alcaldes de l'Alt Urgell, ahir Foto: ACN / FERRAN GARCIA QUERALT

El nou delegat del Govern català per l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, va destacar la importància de les comarques pirinenques i va dir que «l'estructura del Govern al Pirineu serà propera i eficaç».

Alins va explicar que les comarques pirinenques tenen les seves particularitats, com parcs nacionals, pistes d'esquí o ramaderia de muntanya, i va dir que serien tractades de manera específica. El nou delegat del Govern va expressar el compromís del Govern i del president de tenir una forta presència al Pirineu i de donar resposta a les necessitats de les comarques de muntanya.

El nou delegat del Govern al Pirineu es va reunir ahir al matí amb els alcaldes de l'Alt Urgell que li van transmetre les seves inquietuds davant la nova organització del Govern al Pirineu i les necessitats específiques de cada un dels municipis i de la comarca.

Alins va declarar que «tot i el difícil moment econòmic que es viu procurarà donar sortida de la millor manera possible a les necessitats específiques del Pirineu». Segons Alins «el Govern ha d'escoltar les administracions locals que són les més properes als ciutadans i donar respostes eficaces a les inquietuds del veïns», informa l'ACN.

El delegat va explicar que el nou Govern no pretén desmuntar l'estructura de la Generalitat a comarques si no que es canviarà i s'especificarà per a cada territori de forma que aquesta sigui més eficaç.

Alins va indicar que els alcaldes li van manifestar problemes comuns a les comarques pirinenques, com la potassa o les comunicacions, i dificultats comunes a tot el país com el problemes econòmics.

L'actual alcalde del Pont de Suert, capital de l'Alta Ribagorça, ha substituït l'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, al capdavant de la delegació del Govern a l'Alt Pirineu i Aran. Alins era un dels homes emergents de CiU a l'alta munyanya després d'haver experimentat un fort creixement del partit al municipi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT