PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia troba una dona morta al seu domicili de la Massana

La resident de 57 anys hauria mort per causes naturals en no haver signes de criminalitat

Per El Periòdic

Un vehicle del cos de Policia.
Un vehicle del cos de Policia. | Arxiu ANA

La policia va trobar diumenge una dona morta al seu domicili de la Massana. Els agents van rebre una trucada de la seva exparella, fet que va ser clau, al voltant de les 19.30 hores, en la qual l’home explicava que feia alguns dies que no sabia res d’ella. Una vegada alertats, tant la Policia com els bombers es van desplaçar a l’immoble, situat a l’avinguda Sant Antoni. Una vegada allà, es va procedir a entrar a l’interior de l’habitatge pel balcó, i va ser aquí quan la van trobar morta.


La dona, de 57 anys, hauria mort aparentment per causes naturals, a falta que es perpetrin les diferents proves forenses posteriors. Aquesta primera conclusió, segons va detallar la Policia, es deu al fet que a l’interior de l’habitatge no es van trobar signes de criminalitat de cap mena, ni violència, ni robatori, ni cap element forçat que indiqués cap altre factor.


Una vegada corroborada la defunció, els serveis d’ordre públic allà traslladats van començar amb els tràmits pertinents i el cos de la resident ja està a disposició dels serveis funeraris. 

 

 

Balanç de nou detinguts

 

La Policia va detenir el darrer cap de setmana un total de nou persones per presumptes delictes contra la funció pública, l’honor i la seguretat col·lectiva, en un període que va incloure la festivitat de Cap d’Any.


La matinada del diumenge, nit de Cap d’Any, a les 06.24 hores a Andorra la Vella, un temporer de 29 anys va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública i contra l’honor. L’interessat va ser controlat després de causar aldarulls a l’interior d’un local d’oci.


Després del succés, segons va detallar la Policia, el personal de seguretat del local se’l va endur a l’exterior de l’establiment i, una vegada van arribar els agents, el detingut va mostrar un comportament desafiant, arrogant i injuriós.


Pel que fa a la resta de detencions, es van donar per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, i durant el cap de setmana es van arrestar un total de vuit persones, set homes i una dona, cinc d’ells no residents i tres residents d’edats compreses entre els 22 i 51 anys, amb taxes d’1,11 a 2,03 g/l respectivament.


Tanmateix, dos d’ells, s’especifica, van donar positiu en el control de tòxics salivar, i un positiu a les dues substàncies (alcohol i drogues). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT