PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Massana Fogons incrementa enguany la seva oferta

Les Jornades de Cuina d’Hivern es duran a terme de l’1 al 28 de febrer

Per El Periòdic

Jornades de Cuina d’Hivern
Jornades de Cuina d’Hivern | MGI Gastronòmic.

Durant tot el mes de febrer, a la Massana, es dedicarà a la gastronomia i, en concret, a la cuina d’hivern, amb els plats i ingredients emblemàtics de la temporada. Les Jornades de Cuina d’Hivern incrementen enguany la seva oferta: el nombre de restaurants participants se situa en divuit, a més dels tres que ofereixen menús de calçotada, enfront de la dotzena de la passada edició: d’altra banda, les Jornades ofereixen diferents tallers centrades en l’estratègia La Massana, Epicentre de la Gastronomia Sostenible.


En aquesta edició també es reforça el concepte de la Massana Fogons, la marca que agrupa totes les accions gastronòmiques, per reivindicar la qualitat i creativitat dels restaurants de la parròquia a través d’aquest projecte que pretén deixar un llegat gastronòmic a les futures generacions.


Els menús estan centrats en la cuina d’hivern, amb saborosos plats de cullera, sopes i guisats. L’eix central de les propostes és la utilització de productes locals de temporada, i de qualitat.


«Les Jornades de Cuina d’Hivern són un bon moment per provar les receptes tradicionals, combinades amb la creativitat dels cuiners de la Massana. Aquest any tenim una oferta encara més variada, gràcies a la implicació dels nostres restauradors, a qui agraeixo la seva implicació», va afirmar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT