PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grup Pyrénées incorpora noves accions per afavorir l’estalvi energètic

Es duran a terme accions referents al pla de mobilitat, petjada de carboni i les emissions

Per El Periòdic

Les plaques solars del teulat de l’edifici de Pyrénées.
Les plaques solars del teulat de l’edifici de Pyrénées. | Pyrénées Andorra

El Grup Pyrénées incorporarà noves accions per afavorir l’estalvi energètic, dins del marc de la celebració el Dia mundial de l’eficiència energètica demà diumenge. Aquesta jornada busca convertir-se en un moment per conscienciar de la importància de l’ús racional de l’energia i de la sostenibilitat del Principat.
Ja des de l’any passat a Andorra s’han impulsat un seguit de mesures d’estalvi energètic tant per al sector públic com per al privat. En l’àmbit del comerç, el Govern i els operadors van signar mesos enrere un conveni de col·laboració per establir un paquet de mesures d’estalvi energètic. Un document que avui en dia encara continua vigent i pren una gran rellevància.


El Grup Pyrénées es va unir al compromís per a l’estalvi energètic des del primer moment, sent la primera companyia del país que va implementar mesures com l’apagada dels llums dels aparadors a les 22 hores o la substitució, les passades festes de Nadal, del tradicional enllumenat nadalenc per una ambientació sostenible de la façana.
El Grup continua treballant per ser una companyia sostenible, amb l’objectiu de dur a terme accions com el desenvolupament d’un pla de mobilitat, fer el càlcul de la petjada de carboni i treballar en la compensació de les emissions.


Durant el 2022, a més d’entrar a formar part del pacte per l’estalvi energètic impulsat pel Govern, la companyia va posar en marxa un pla per a la instal·lació de plaques solars, la introducció de millores d’aïllament, la instal·lació d’il·luminació LED, l’aplicació de sistemes de climatització i refrigeració com el ‘freecooling’ o la formació d’un equip de treball en matèria d’estalvi energètic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT