PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Detinguts un home i una dona per agredir-se mútuament

Són presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral

Per El Periòdic

Un agent de policia
Un agent de policia | El Periòdic

La policia va detenir la matinada de dijous a Andorra la Vella un home i una dona, residents de 66 i 41 anys com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física i moral per agredir-se mútuament al seu domicili.
Aquesta setmana per altra banda, la policia va arrestar a un no resident de 34 anys a Canillo  com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública per desobediència i resistència als agents. Aquests fets van passar quan els policies van haver d’intervenir a un hotel de la parròquia, ja que un client amb estat d’embriaguesa s’estava mostrant agressiu amb els empleats de l’establiment.
Per altra banda, els agents van arrestar dimecres a un home resident de 40 anys que tenia una ordre de recerca per lesions i un furt de menys de 600 euros.
Sobre detencions per conduir sota els efectes de substàncies químiques, la policia va detenir un home resident de 60 anys per donar positiu en tòxics i consum de cocaïna al volant. A més, el cos policial va detenir un altre home resident de 41 anys que conduïa fent ziga-zagues per la carretera general 2. Aquest home va donar positiu en alcohol amb una taxa d’1,05.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT