PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Taller de sushi a l’hotel Roc Blanc per trencar tòpics

L’esdeveniment serà a les vuit del vespre i l’objectiu és «passar una estona divertida»

L’anterior taller que va fer Carlos Mesas
L’anterior taller que va fer Carlos Mesas | ANA

Carlos Mesas, de Sushi Corner oferirà aquest dijous 9 de març a les vuit del vespre un taller de sushi, amb l’objectiu de «passar una estona divertida» on es pugui «trencar la dinàmica de pensar que el sushi només es peix cru», explica Mesas.
No és el primer taller que fa, ja que en va oferir un altre al Roc Blanc. Mesas explica que vol «que les activitats puguin ser dinàmiques i divertides» i que la gent «es pugui endinsar en la gastronomia japonesa, i també pugui passar una bona estona».
Mesas explica que la gent «es pensa que és bullir l’arròs vint minuts i ja està, si no que l’elaboració pot allargar-se hores» i que l’estona aquesta «és clau perquè surti un bon sushi». A més, els assistents podran aprendre alguns trucs perquè quedi bé, ja que Mesas explica que cal tenir en compte que si no es cuina bé el sushi no sortirà.
Després de les explicacions teòriques arribarà la part pràctica, en què els alumnes aprendran a fer maxi rolls, california rolls, niguiri i gunkan. Això fa un total de 18 peces que després es podran endur per provar-les.
Finalment, Mesas mostrarà com fer tres peces calentes per demostrar que el sushi no només és peix cru i n’hi ha una gran varietat.
El cuiner explica que el «boom» per l’interès pel sushi ve perquè «és un menjar d’alta qualitat a més de sa», i posa com a exemple els pares, ja que «els encanta que els seus fills en mengin, pel fet que d’aquesta manera tasten el peix».
En conclusió, cal destacar que Mesas es dedica actualment al menjar a domicili i a preparar menjar per endur, a més del «showcooking» i als esdeveniments. El cuiner explica que fer el taller al Roc Blanc li serveix per «donar-se a conèixer».
Carlos Mesa és originari de Tarragona i fa nou anys que es dedica a la cuina. A Suhi Corner explica que «treballen amb productes de qualitat i els procediments són cent per cent artesanals». Les receptes són pròpies i intenta sorprendre sempre als clients. Explica «em dedico a fer un vestit a mida, ja que el sushi no és tan sols peix cru».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT