La sub16 femenina cau per tres gols a un contra Kosovo

Tot i mantenir-se al partit, les andorranes perden contra un rival força més rodat

Imatge de la selecció femenina sub16.
Imatge de la selecció femenina sub16. | FAE

La selecció nacional femenina sub16 es va estrenar ahir en el Torneig de Desenvolupament de la UEFA. Les joves jugadores van plantar cara a una selecció força més rodada i es van mantenir en tot moment en el partit tot i caure per 3-1. El primer gol va arribar a la mitja hora de partit, quan la dorsal 10 de Kosovo va enroscar una falta escorada en la zona de l’extrem esquerre i que va sorprendre, per dalt, la portera andorrana, que malgrat estirar-se no va poder evitar que la pilota entrés per l’escaire dret.

Ja en la segona part, quan millor estava jugant la selecció andorrana, va arribar la sentència local. Després de tres clares ocasions per a les tricolor, una ràpida sortida de les grogues va agafar la defensa visitant descol·locada i va acabar amb el 2-0 després que la jugadora de Kosovo superés la portera en l’u contra u.

Les de Luis Miguel Abrahan no es van arronsar i només dos minuts més tard, en una ràpida acció, Kosovo va cometre penal sobre Judit Ruiz. La capitana, Júlia Domingo, va agafar la responsabilitat des dels 11 metres i amb un fort xut, enganxat a la gespa, va retallar distàncies en el marcador, 2-1. Però el partit havia embogit completament i les locals van anotar el 3-1. Un ràpid atac va acabar amb un xut llunyà que Violeta no va aconseguir rebutjar amb èxit i que va aprofitar la jugadora 10 local per batre-la.

El marcador ja no es va tornar a moure. El següent partit per a les d’Abrahan serà dijous, a les 11.00 hores, en el que s’enfrontaran contra Moldàvia, segons informa l’ANA.