PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’escola d’art reprodueix una de les obres del Museu Thyssen

Els alumnes,d’Andorra la Vella, faran un seguiment amb profunditat

Per El Periòdic

El treball dels alumnes de l’escola d’art d’Andorra la Vella al museu Carmen Thyssen Andorra.
El treball dels alumnes de l’escola d’art d’Andorra la Vella al museu Carmen Thyssen Andorra. | Comú d\'Andorra la Vella

El taller de pintura de l’escola d’art del comú d’Andorra la Vella es trasllada durant uns dies al museu Carmen Thyssen en una nova acció de col·laboració entre les dues institucions. Amb l’objectiu d’aprendre dels grans mestres del museu, els alumnes de l’escola tenen l’oportunitat de fer la classe a les instal·lacions del museu i reproduir en directe una de les peces de l’exposció ‘Khrôma. L’univers emocional del color’.


Durant cinc sessions, faran un estudi en profunditat de la peça per aconseguir el repte de reproduir-la emulant-ne la pinzellada i la paleta cromàtica, sota la guia de la professora de pintura de l’escola d’art Helena Guàrdia. Aquest any també es donarà l’oportunitat que quatre alumnes participin en el projecte que es durà a terme tots els dimecres d’aquest mes de març entre les deu del matí i l’una del migdia a la sala expositiva del Museu Thyssen.
Aquesta col·laboració entre l’escola i el museu se suma a les que des del 2020 han anat impulsant les dues institucions, amb resultats molt positius.


Des de l’escola d’art, valoren molt favorablement el projecte, pels grans beneficis que suposa per als alumnes i la possibilitat que se’ls brinda de treballar envoltats de grans obres d’una manera molt directe.
Per part del museu Carmen Thyssen Andorra veuen aquest  projecte com un reclam atractiu per als visitants al museu, que tindran l’oportunitat de veure artistes treballant mentre visiten l’exposició. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT