PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grapats amplia la seva oferta amb un ‘food truck’

La Caravana s’ha reconvertit per a servir menjars preparats

Per El Periòdic

| Bisbat d\'Urgell

L’empresa Grapats va ampliar la seva oferta dins de la línia Rent&Event, de lloguer d’estris i instal·lacions puntuals per a organitzar esdeveniments. Així doncs, ha pogut adquirir una food-truck per a lloguer d’empreses, artesans i restauradors. Així es va presentar ahir al matí en un acte per a professionals.

El food truck, doncs, és una caravana que ha estat reconvertida per a servir com a mostrador de servei de menjars preparats per a utilitzar en fires, festes i esdeveniments diversos. Els acabats de l’interior s’han fet amb fusta, acer inoxidable, i a més disposa d’aigüera autònoma. Cal destacar a més, que es posa a disposició del llogater un seguit d’accessoris per a completar les activitats que es facin, com poden ser fregidora, un cuina d’inducció, un surtidor de cervesa, etc. A més, la proposta de lloguer inclou el transport al lloc on s’hagi d’utilitzar.

En la presentació a més, s’han donat a conèixer nous elements que s’ofereixen per a lloguer a empreses de restauració, com noves vaixelles, coberteries, tipus de taules i aparadors mòbils, entre d’altres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT