PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vinyes camí a Hockenheim centrat a millorar a la PCCB

La segona cita del Trofeu Benelux es disputa a la frontera francoalemanya

Per El Periòdic

El pilot andorrà Joan Vinyes.
El pilot andorrà Joan Vinyes. | FotoSport

Joan Vinyes els dies 9, 10 i 11 de juny es tornarà a situar al volant del seu Porsche 911 Carrera Cup, per a disputar el segon meeting del Trofeu Benelux de la marca Stuttgat, que es correrà en un dels traçats de més solera de l’automobilisme europeu, el circuit de Hockenheim. 

Vinyes té grats records del traçat alemany. Fa sis mesos que en la seva primera visita a la pista alemanya va aconseguir un doble podi en la categoria AM, a l’edició 2022 del mateix trofeu. L’objectiu d’enguany és repetir o fins i tot millorar, però en aquesta ocasió, competint en la categoria PRO-AM. 

A part de l’excel·lent resultat, el pilot andorrà té al cap altres detalls del traçat de Hockenheim: «Sens dubte, tinc molt present que és un circuit molt complicat quan es tracta de superar un rival. És un dels traçats, que l’aparença no deixa entreveure la dificultat que amaga una vegada posats en matèria». 

L’únic meeting de la present edició de la Porsche Carrera Cup Benelux (PCCB) que es disputarà en territori alemany, s’iniciarà amb les dues mànegues (40’ cadascuna) d’entrenaments lliures que es disputaran demà divendres 9 de juny a partir de les 09.00 hores la primera, mentre que la segona començarà a les 11.50 hores. 

En el circuit alemany, els cronos es posaran en marxa de manera oficial demà, a partir de les 16.30 hores, amb la disputa de la mànega d’entrenaments oficials (35’), que decidiran la composició de les graelles de sortida de les carreres a disputar. 

Dissabte dia 10 a les 10.10 hores es donarà la sortida a la primera de les dues carreres programades a 30’ + 1 volta. L’endemà, a partir de les 10.50 hores, es correrà la segona carrera que posarà el punt final al segon meeting de la temporada de la Porsche Carrera Cup Benelux

El pilot de Baporo Motorsport va deixar el circuit de Spa, una vegada disputada la primera cita del PCCB 2023 en la quarta posició de la categoria PRO-AM, amb un total de 29 punts, després de completar la seva actuació al circuit belga amb una tercera i quarta posició en les respectives carreres disputades. 

A Spa, el denominador comú va ser la igualtat entre els pilots de la categoria, tan sols el pilot britànic Ryan Ratcliffe va aconseguir repetir el podi belga. Vinyes no espera grans canvis en aquest sentit: «A priori, és de suposar que les diferències mínimes es repetiran, amb l’agreujant que presenta Hockenheim per a millorar posicions en carrera. No serà fàcil..., encara que les lluites que es formaran en carrera poden ser «divertides» tant pels aficionats com per als que competim». 

En la classificació provisional de la Porsche Carrera Cup Benelux 2023 Vinyes està en quarta posició amb 29 punts. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT