PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dos detinguts per contraban de 1.800 paquets de tabac

Els articles comissats estan valorats en 6.650 euros

Per El Periòdic

Imatge dels paquets comissats.
Imatge dels paquets comissats. | Duana

La Policia va detenir ahir al vespre a Andorra la Vella, dos homes de 30 anys i no residents, com a presumptes autors d'un delicte contra l'ordre socioeconòmic per contraban de tabac. L'arrest es va produir després que el Departament de Duana els controlés amb 1.800 paquets de tabac valorats en 6.650 euros.

Els agents van detectar els presumptes contrabandistes durant una vigilància al centre de la capital, quan van observar com els homes entraven i sortien d'un aparcament transportant bosses amb tabac i les anaven introduint en dos vehicles amb matrícula francesa. Un cop van sortir del pàrquing conduint els cotxes, els van controlar, van comissar la mercaderia i van requerir la intervenció de la Policia per a detenir-los.

Altres detencions/ En les darreres hores la Policia ha arrestat un home de 66 anys, amb una taxa d'alcoholèmia de 2,22 arran d'un accident amb danys materials a Sant Julià de Lòria el dimecres al vespre, després que l'home perdés el control del ciclomotor que conduïa i caigués a terra. La matinada d'aquest dijous s'ha detingut un altre home de 33 anys, per conduir amb una taxa d'alcohol en sang d'1,02.

Finalment, la Policia ha arrestat també aquesta matinada un home, de 31 anys i no resident, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic i contra l'administració de justícia per identificar-se amb una identitat falsa i per no respectar una pena substituïda per una expulsió del país per un període de cinc anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT