PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els secretaris d'Estat que formen part del Consell de Ministres tindran un sou més elevat

Ahir es va fer pública la graella salarial dels càrrecs ministerials

Per El Periòdic

El cap de Govern, Xavier Espot.
El cap de Govern, Xavier Espot. | El Periòdic

El cap de Govern, Xavier Espot, és el membre de l'executiu amb el sou més elevat, amb un salari mensual brut de 7.146,16 euros, seguit pels ministres, que tenen un salari mensual de 6. 075,38 euros. Així ho va publicar ahir el portal de transparència de Govern.

D'altra banda, els secretaris d'Estat que formen part del Consell de Ministres (Relacions amb la Unió Europea; Transició Energètica, Transports i Mobilitat; i Transformació Digital i Telecomunicacions) cobraran un salari mensual brut de 5.181,87 euros. La resta de secretàries i secretaris d'Estat, (Igualtat i Participació Ciutadana; Economia, Treball i Habitatge; Empresa, Diversificació Econòmica i Innovació; Educació i Universitats; Afers Financers Internacionals; Justícia i Interior; Afers Socials; i Joventut i Esports) tenen un salari mensual brut de 5.181,87 euros.

Pel que fa a la secretària general, cobrarà també 5.181,87 euros, mentre que el cap de Gabinet tindrà un sou mensual de 5.628,00 euros, i el cap de Protocol de 5.181,87 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT