PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pal Arinsal estrena l’estiu amb la Maxiavalanche

S’esperen 600 participants en la cursa internacional amb sortida massiva

Per El Periòdic

'Riders' disputant la cursa internacional Maxiavalanche.
'Riders' disputant la cursa internacional Maxiavalanche. | Grandvalira

Pal Arinsal donarà la benvinguda a la temporada d’estiu aquest cap de setmana amb la Maxiavalanche, la cursa internacional amb sortida massiva per a la qual enguany s’esperen uns 600 participants. La prova començarà de manera oficial el dissabte dia 10 de juny amb els entrenaments classificatoris per a les finals de les diferents categories, que tindran lloc el diumenge a partir de les 11.00 hores. 

Així mateix, demà divendres serà el dia d’obertura oficial del Bike Park de Pal Arinsal, per la qual cosa la pista Maxiavalanche, que acollirà la prova el dissabte i el diumenge, estarà disponible per a tothom per a entrenaments lliures, mentre que el cap de setmana la pista estarà tancada al públic general i es dedicarà exclusivament a les proves. La cursa tindrà la sortida al Pic del Cubil i baixaran pel circuit Maxiavalanche fins a acabar al poble de la Massana, recorrent un total de 900 metres de desnivell. 

Aquesta cursa comptarà un any més amb diverses categories, entre les quals hi ha la MAXI Elite, la e-bike o la femenina. A més, més d’un centenar de joves infants s’han inscrit per a disputar la prova Mega Kids Commencal del dissabte, dia en què també es disputaran les curses Dual Slalom, és a dir, les proves en format d’eliminatòria en les quals dos riders baixen a la vegada per dos circuits idèntics que estan en paral·lel. 

Un estiu més Pal Arinsal serà seu de la Copa del Món UCI de MTB que reunirà del 22 al 27 d’agost els millors riders del món, convertint el sector en l’epicentre mundial de la BTT. Just l’endemà que acabi aquesta competició, el 28 d’agost, el protagonisme passarà a Arinsal, que serà l’arribada de la tercera etapa de la Vuelta a Espanya, un dels esdeveniments ciclistes més rellevants mundialment. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT