PUBLICITAT

No desaprofitis el teu temps

Coneixeu aquesta frase de Benjamin Franklin: «Estimes la vida? Aleshores no desaprofites el temps, perquè d’això és del que està fet la vida». Doncs, d’això és del que avui us parlaré al meu article, perquè de vegades el temps se’ns escapa de les mans en coses i en persones que no són realment importants per a nosaltres i que, fins i tot, de vegades, ens perjudiquen a nosaltres mateixos o a les nostres metes.
Tots hem viscut alguns moments horribles a la vida que haurien d’ajudar-nos a entendre què és el que és realment important per a nosaltres. Per això, hem d’aprofitar el nostre temps amb les persones que volem i passar el màxim de temps amb elles compartint històries, explicant acudits o, només, apreciant la companyia de l’altre. Per tant, cal evitar distraccions que ens allunyin de tenir els nostres moments especials amb persones especials. Sempre hauríem de parar més atenció a les petites coses, als petits detalls, perquè quan realment estranyem a algú, la majoria de vegades estranyem les coses petites, com fer-nos unes rialles junts, fer llargues passejades o gaudir de llargues converses.
A més, tots hauríem de programar temps lliure per a nosaltres mateixos cada dia. Busca un temps per no fer res, uns moments al dia en què puguis reflexionar, descansar i recarregar les piles. No ens enganyem; no estem tan ocupats com per no permetre’ns el luxe de reservar-nos uns minuts per atendre les nostres necessitats.
La vida és com un mirall; ens torna el que nosaltres li hem ofert. De manera que podem obtenir millors resultats del nostre dia a dia, quan somriem. A partir d’ara, intentem parlar més sobre les coses bones que hi ha a la nostra vida i menys sobre els nostres problemes. Que tinguis problemes o t’equivoquis, no vol dir que estiguis fracassant. Cada gran èxit requereix alguns problemes per arribar a assolir-lo.
Perquè, de vegades, ens envoltem de drames innecessaris que no ens deixen avançar. Cal ser prou savis per allunyar-nos de les coses sense sentit que ens envolten i això s’aconsegueix enfocant-nos en els aspectes positius, així, ben aviat, els negatius seran cada cop més difícils de percebre.
Tampoc ens hem de preocupar pel que altres pensen o diuen de nosaltres. No ens hem de prendre les coses d’una manera personal, encara que ens puguin semblar personals, perquè no podem canviar la manera com la gent ens tracta o el que diuen sobre nosaltres. Tot el que podem fer és canviar la nostra manera de reaccionar i triar bé de qui desitgem envoltar-nos.
En definitiva, gaudiu del vostre temps com vulgueu i aprofiteu-ho al màxim, perquè mai tornarà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT