PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra jugarà sis partits abans d’iniciar la competició domèstica

Depenent de l’horari de la primera jornada, els d’Eder Sarabia podrien fer un test més

Per El Periòdic

Álex Pastor al gimnàs.
Álex Pastor al gimnàs. | @FCANDORRA

El primer equip de l’FC Andorra tornarà als entrenaments aquesta setmana. Demà, la plantilla d’Eder Sarabia està convocada per passar revisions mèdiques i serà el divendres quan l’equip realitzarà el primer entrenament conjunt sobre la gespa de l’Estadi Comunal.

Serà el camp d’entrenament tricolor la base de l’equip aquesta pretemporada. I és que els tricolor no faran cap estada a l’exterior durant aquest mes de juliol més enllà dels desplaçaments que realitzaran per jugar partits. De moment, ja ha estat anunciat l’amistós amb el qual es donarà el tret de sortida a la pretemporada –a Tolosa, el dimecres 19 de juliol– i que l’equip tancarà la setmana amb un altre duel de preparació contra el Girona FC –a les Preses, el següent dissabte–.

Els de Sarabia també es posaran a prova davant l’SD Huesca i el filial del Vila-real, dos rivals que es trobaran els del Principat a la competició domèstica, mentre que hi ha dos amistosos més gairebé tancats que el club anunciarà els pròxims dies. En darrer lloc, depenent de l’horari exacte de la primera jornada de lliga, l’FC Andorra encara podria realitzar un test de pretemporada més la setmana prèvia a l’inici del campionat.

 

El caldendari:

19/07 - Annexe 1 Stadium de Toulouse - 19.00 h.
Toulouse FC vs FC Andorra

22/07 - Royal Verd Training Center - 11.00 h.
Girona FC vs FC Andorra

28/07 - CE José Manuel Llaneza - 19.00 h.
Vila-real B vs FC Andorra

29/07
A determinar vs FC Andorra

04/08 - Base aragonesa de fútbol - 19.00 h.
SD Huesca vs FC Andorra

05/08
A determinar vs FC Andorra

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT