PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Samper vol «créixer alhora amb el club» i espera ser-hi «diversos anys»

L’FC Andorra presenta oficialment a la darrera incorporació, el reemplaçament perfecte per la baixa d’Aguado

Per Pol Forcada Quevedo

Sergi Samper amb la nova samarreta de l’FC Andorra.
Sergi Samper amb la nova samarreta de l’FC Andorra. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va presentar ahir de forma oficial a Sergi Samper, la darrera incorporació que arriba «amb ganes de donar un gran nivell i de créixer juntament amb el club», va comentar durant la roda de premsa, abans d’afegir que «espero que sigui per diversos anys» assenyalant que el projecte de l’entitat tricolor és «molt motivant».

Durant la presentació també hi va ser present el director esportiu del club, Jaume Nogués, que va explicar que Samper és un jugador que se’ls adapta perfectament al que volen: «D’equilibri, amb molta tècnica i visió d’última passada». Per això, «estem més que satisfets per com hem pogut reemplaçar la baixa de Marc Aguado». D’aquest mateix jugador, la nova incorporació va esmentar que «ha tingut un gran rendiment i ha fet una gran feina», tot i que no considera que tinguin les mateixes característiques.

Demanat per la seva adaptació, Samper va afirmar creure que serà ràpida: «Estic bé físicament tot i que he de millorar molt, però estic preparat». A més, va recordar que ja ha jugat en aquesta categoria i que la porta seguint des de la seva expedició al Japó, com també «he anat seguint des de fa temps l’FC Andorra».  En afegit, «vinc de la pedrera del Barça i tinc una manera de jugar molt particular que s’encaixa perfectament a la que té pensada l’entrenador», va dir el mig centre.

En darrer lloc, Nogués va celebrar l’arribada del jugador, ja que «és el que necessitàvem pel nostre estil de joc, sabent que és una de les figures clau del nostre engranatge», va declarar el director esportiu abans d’afegir «que sigui Samper juntament amb Jandro Orellana qui tinguin la responsabilitat de portar el timó de l’equip vam creure que era una gran oportunitat».

Mercat de fixatges / Durant la roda de premsa del nou integrant tricolor, Nogués va posar els punts sobre alguns dels temes oberts d’aquests darrers dies. En primer lloc, va confirmar que amb Álvaro Martín «hi ha un acord total», però que encara resta la signatura d’uns documents per part del Reial Madrid. A més, va afirmar que pel que fa a les incorporacions arribaran tres o quatre jugadors, pràcticament en la seva totalitat atacants. 

Respecte al cas Mika Mármol, el director esportiu va puntualitzar que el central «està realment lesionat», tot i ser només una lesió lleu. «És propietat nostra i avui dia ningú s’ha posat en contacte amb nosaltres. Continuem remetent-nos a la clàusula de rescissió», va assenyalar, però «demano respecte cap al club».

Per altra banda, ni a Diego Alende ni a Raúl Liozain «se’ls està buscant sortida». El primer, va explicar Nogués, té una petita lesió al pubis per la qual van decidir no forçar, «i crec que d’aquí es va malinterpretar la situació». Pel que fa al canari, «continuarà sent jugador nostre i segurament amb els tres porters que tenim ara iniciarem la temporada», va finalitzar.

En darrer lloc, l’FC Andorra va informar ahir que van arribar a un acord per la rescissió del contracte de Rubén Enri, que ha marxat al Rayo Majadahonda per reforçar-hi la davantera de l’equip madrileny.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT