L'FC Andorra perd 3-0 contra el Girona

Els tricolor tanquen la pretemporada amb una derrota

Miguel Leal ha estat un dels jugadors més destacats del partit.
Miguel Leal ha estat un dels jugadors més destacats del partit. | FC Andorra

Final de la pretemporada per a l'FC Andorra amb una contundent derrota (3-0) contra un Girona plagat de jugadors del filial, i que no deixa massa bones sensacions de l'equip tricolor a falta de només una setmana per començar la lliga. Amb molts dubtes en la sortida de la pilota, i com ja és habitual amb Sarabia, amb dificultats d'albirar quin serà l'onze titular que traurà en la primera jornada, l'equip ha mostrat una gran fragilitat defensiva al llarg de tot l'estiu i manca de contundència a l'àrea contrària.

El primer temps, si estiguéssim parlant d'un combat de boxa, hagués estat clarament dels del Principat. Malgrat no tenir grans ocasions de gol, posicionalment l'equip ha estat molt seriós. Fins i tot, en dues intervencions de Migue Leal, que ha creuat en excés les seves rematades, els tricolor (en aquest partit de groc), han pogut prendre la davantera en el marcador. No obstant això, Lizoain, avui titular sota pals, ha intervingut en una ocasió amb encert per evitar que el marcador es mogués abans del descans.

El Girona només ha necessitat vuit minuts per obrir el marcador en el segon acte. Una mala sortida de pilota de darrere ha permès als locals trobar sol a Yan Couto en banda dreta. Aquest ha fet una centrada creuada, rasa, en zona d'extrem, on ha trobat l'entrada de Jastin, des de segona línia, per afusellar a Lizoain, 1-0. El gol ha deixat força descol·locats els tricolor, que durant els següents minuts han estat força més imprecisos del que en ells és habitual.

En la darrera mitja hora de joc, Míchel ha donat entrada a diferents jugadors del primer equip, sent especialment rellevant l'entrada de Pablo Torre. Per contra, Sarabia ha donat minuts al xinès Xiao Ke i a Patrick, els dos joves que ahir no van jugar contra l'Osca. Precisament Ke ha tingut l'empat en una ràpida acció de contracop, però la seva definició no ha acabat de ser ni un xut a porteria ni una assistència a Manu Nieto, que estava sol al cor de l'àrea. L'acció només ha estat un miratge de què seria el darrer tram del partit.

Quan restaven 10 minuts pel final, el Girona ha trencat definitivament el partit. Una paret ha deixat completament sol a Minsu, trencant, pel centre, la defensa tricolor. El jugador de la pedrera ha definit amb un toc d'exterior per sobre de la sortida de Lizoain per fer pujar el 2-0 al marcador. Els tricolor han intentat fins al final trencar el marcador i als 38 de joc, He ha reclamat un penal que l'àrbitre no ha assenyalat. El 3-0 definitiu ha arribat en el minut 86; després d'un servei de cantonada, la pilota ha acabat retornant a la zona d'extrem dret, on transitava Aleix Garcia que, de primeres, ha fet una forta centrada rasa al primer pal, on ha entrat amb tota la potència del món Manu Vallejo per tornar a batre a Lizoain. Preocupant derrota de l'FC Andorra a només una setmana de començar la temporada oficial, segons informa l'ANA Esports.