PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra «confirma les bones sensacions» i es fa amb els tres punts

Eder Sarabia celebra l’actuació dels seus, fidels a l’estil de joc: «La clau és la convicció»

Per Pol Forcada Quevedo

L’únic anotador del duel entre el CD Leganés i l’FC Andorra, Rubén Bover, pressionat per un rival.
L’únic anotador del duel entre el CD Leganés i l’FC Andorra, Rubén Bover, pressionat per un rival. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va assolir diumenge la primera victòria de la temporada en el seu duel inaugural en la visita contra el CD Leganés, enduent-se els tres punts gràcies a un gol de Rubén Bover a la mitja hora de partit. A més de suposar al primer triomf del curs, el matx va servir per «confirmar les bones sensacions», segons l’entrenador tricolor Eder Sarabia. «Marxem amb coses a millorar», asseverava el basc en la roda de premsa posterior, però «contents i reforçats». «És un premi a tot el treball que hem anat fent. Tenim un equip amb molta cohesió i sabíem que guanyar contra un gran equip era difícil», va afegir.

Pel que fa al duel, el gol va arribar a la primera meitat, fent que els pepineros juguessin la segona amb molta intensitat en la pressió, provocant que els andorrans perdessin l’esfèric alguna que altra vegada. Tot i això, els tricolor no van renunciar al seu estil de joc, arriscant i confiant com vol Sarabia. «La nostra clau és la convicció», va celebrar el tècnic en aquest sentit, «i creure a mort en el que fem independentment del resultat i les circumstàncies». Continuant amb el matx, el basc va lamentar que els seus no haguessin pogut materialitzar algunes oportunitats clares per resoldre’l abans, però va marxar de Butarque content perquè «som un conjunt cada cop més madur, que sap patir, estar junt i competir».

Respecte al pla individual, Sarabia va felicitar el capità Rubén Bover, així com Iván Gil i la recent incorporació Anderson Arroyo, de qui va comentar que encara «ha d’entendre algunes coses que fem a les sortides i que no en totes les accions pot anar al duel». Els del Principat ja tenen el cap posat en el pròxim matx de la competició, que arriba aquest divendres a les 19.00 hores contra l’FC Cartagena.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT