PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Vull competir i jugar»

El nou porter tricolor, Oier Olazábal, arriba al Nacional amb ganes de lluitar per la porteria de l’FC Andorra

Per Joan Jiménez

Oier Olazábal, entrenant a l’estadi Nacional la setmana pasada, amb Nico Ratti.
Oier Olazábal, entrenant a l’estadi Nacional la setmana pasada, amb Nico Ratti. | FC Andorra

Oier Olazábal va ser presentat ahir com a nou porter de l’FC Andorra. Després de les sortides en forma de cessió de Raúl Lizoain, al Cartagena, i Marc Vidal, al Barça Atlètic, el conjunt tricolor ja va testificar que buscarien un porter per ocupar aquesta plaça vacant de tercer guardià de la porteria. Olazábal ve a ocupar aquesta posició, però sense la mentalitat de conformar-se en ser un porter de ‘per si un cas’.
 
Escalfar banqueta no és per a Oier/ La dilatada experiència d’Oier en clubs com la pedrera del Real Unión d’Irún, el FC Barcelona de Pep Guardiola i Tito Vilanova, el Granada, la Reial Societat, el Llevant i l’Espanyol, Olazabal arriba procedent del club xipriota de Pafos per a disputar minuts de qualitat contra un destacat Ratti, que ha començat la temporada de titular emmarcant molt bones actuacions, i Dani Martin, nou fitxatge procedent del Reial Betis que arriba al Nacional amb ganes de fer un salt definitiu en la seva carrera.
Durant la seva roda de premsa de presentació, Oier va declarar que l’estil de joc pot beneficiar a un jugador de les seves característiques, a més que veu que pot acomplir un rol de més veterania en tractar-se d’un equip molt jove. Olazábal va declarar també que, respecte a la competència per la porteria tricolor, «a ningú li agrada ser tercer porter. Si bé els equips necessiten tenir tres porters, per si hi ha alguna lesió. Però, evidentment, jo vinc a competir», aclarint també que «no és que jo mateix em posi aquesta etiqueta (de tercer porter), jo vinc a jugar».

Nogués anima a moderar les expectatives/ El director esportiu del club, Jaume Nogués, durant la roda de premsa va explicar que, respecte a les reaccions de l’afició amb les dues derrotes consecutives que porta l’equip, va declarar que cal que «les expectatives les hem de baixar una mica», ja que «no sé ben bé per què es vol córrer molt ràpid, de què l’equip ha d’estar a dalt, que en guanyar els dos primers partits semblava que ja ningú ens baixaria». Nogués va especificar que «és un equip molt jove, hem d’aprendre moltes coses, queden 38 jornades per davant i hem de continuar creixent, que al final és l’obligació del club. Fa un any que estem a la categoria i hi ha clubs que porten 15 anys intentant pujar i no ho han aconseguit». 

Prioritat: estadi al Principat/ El director esportiu també va declarar que, des de l’FC Andorra, es confia en poder «desbloquejar» la construcció d’un nou estadi amb els comuns i el Govern, afegint que sí o sí ha de tenir lloc dins del Principat, ja que «no entenem el projecte si no estem al país, no tindria sentit estar fora».

PUBLICITAT
PUBLICITAT