PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Preparats per a tot

Sarabia comenta que el més important és posar passió i desig en aquelles coses que el rival els pot superar

Per Sònia Lecha

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia.
L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia. | FC Andorra

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va fer una roda de premsa ahir per fer una petita anàlisi dels partits que porten disputats fins ara els tricolor i per explicar com afrontaran els pròxims, especialment el d’avui contra el Reial Oviedo a l’Estadi Comunal. 

«Ha estat una setmana intensa amb temps per reflexionar i analitzar», va comentar Sarabia. L’entrenador dels tricolor té clar quin és el missatge per avui «passió i desig», una actitud important per a poder fer un pas endavant. Els tricolor estan preparats per a tot, però el més important és posar passió i desig en aquelles coses en les quals el del Mirandés van superar als andorrans. 

El matx contra el Reial Oviedo «és un partit en el qual hem de posar-nos el repte que si nosaltres estem bé podem superar al rival», va concretar Sarabia durant la roda de premsa. Per tal de millorar totes aquestes coses, els jugadors de l’FC Andorra s’han tret dies lliures de la setmana passada per treballar de valent i aconseguir capgirar la situació. 

Sarabia ahir va confessar que les dues primeres victòries els van fer pensar que «estàvem millor del que estàvem, però és part del procés. Són moltes coses i s’han d’anar encaixant a poc a poc». 

Respecte a l’equip rival, el Reial Oviedo, l’entrenador dels tricolor va explicar que és un equip que «té una columna vertebral que qualsevol equip els voldria i mantenen la continuïtat al que tenien l’any passat». Els tricolor i especialment Sarabia són conscients que el partit «tindrà moments» i han d’estar preparats per tot el que els plantegi el rival, en aquest cas, el Reial Oviedo. «Com millor estiguem més fàcil serà portar el partit cap a on volem», va confessar Sarabia.

L’entrenador de l’FC Andorra va comentar que han de ser conscients que pel procés de la temporada que tot just comença «en l’àmbit futbolístic no serem gaire superiors a cap equip». Per exemple, contra el Leganés no van ser molt superiors futbolísticament parlant, però van posar altres ingredients que els van fer guanyar. 

SALUT MENTAL/ L’exjugador del Betis, Víctor Camarasa, fa uns dies va anunciar que deixava el futbol per superar els problemes de salut mental que pateix. Durant la roda de premsa d’ahir, Sarabia va ser qüestionat per aquest tema i va comentar que «és un camp nou que no s’ha treballat gaire en el futbol i moltes vegades es tapen per no mostrar debilitats». A l’FC Andorra treballen l’aspecte mental tant en l’àmbit individual com col·lectiu i l’entrenador dels tricolor entén que si tenen un preparador físic també n’han de poder tenir un de mental. Sarabia va comentar que tant de bo Camarasa ho superi aviat i pugui servir perquè altres esportistes puguin aixecar la mà i demanar ajuda.

PUBLICITAT
PUBLICITAT