PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es va tornar a competir

Tot i faltar «una mica de brill en atac», Sarabia celebra la imatge de l’FC Andorra contra el Reial Oviedo

Per Pol Forcada Quevedo

Imatge del partit.
Imatge del partit. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va tornar a sumar de nou els tres punts en la sisena jornada de la LaLiga Hypermotion, dilluns, gràcies a l’estrena de Lobete com a golejador, donant la victòria per la mínima als tricolor contra el Reial Oviedo. Amb tot, el triomf va ser el punt d’inflexió per deixar enrere la mala dinàmica que arrossegaven els andorrans, i al vestuari en són conscients, celebrant-ho també perquè «han competit molt bé», va esmentar Eder Sarabia en la roda de premsa posterior al matx. Tot i això, el tècnic va fer autocrítica i va assenyalar que tot i ser el duel que volien fer, «és cert que ens ha faltat una mica de brill en atac». 

De totes maneres, el de Bilbao va elogiar els seus: «Han sabut patir, defensar, no s’han posat enrere i han continuat enfocats, igual que la gent que ha entrat des de la banqueta». Així, «quan tens aquestes coses ets capaç de donar la volta a un duel que se’ns havia posat en contra», va comentar Sarabia, referent al joc de la primera meitat i la vermella directa a Scheidler, una acció que, va destacar, «mai és expulsió», afegint que el francès és un home gran que està protegint la pilota. Amb tot, l’FC Andorra es va endur el matx gràcies a dues segones jugades «on vas una mica més llest que el contrari», com és «la segona groga i el penal». 

En aquest sentit, l’entrenador tricolor va explicar que «l’any passat ja ens vam menjar expulsions com aquestes», i va indicar que hi ha dos principals problemes. El primer és que, segons el basc, moltes vegades s’afavoreix al que exagera, fingeix i intenta enganyar, mentre que el segon és que «no es té el mateix criteri», va dir abans d’afegir que ja fa un temps que en jugades de salts i similars s’exagera i es fingeix, «i després passen aquestes coses».

L’Oviedo encara no sap el que és guanyar, però Sarabia no es va deixar d’elogis per al conjunt asturià: «No és fàcil fer-li gols i té molts arguments, però els hem sabut minimitzar bé». Per altra part, els elogis van continuar per als seus homes. «Els havia dit que el partit estava al cor i que necessitava que estiguessin més soltats i competissin bé», cosa que els del Principat van saber fer per «gestionar un matx contra un rival molt dur, però hem sabut aprofitar» els petits detalls que marquen diferències.

L’FC Andorra és ara el novè classificat en la lliga, empatat amb nou punts amb el Racing de Santander i el Racing de Ferrol, i a un punt del sisè, l’Sporting de Gijón, el pròxim rival dels andorrans aquest dissabte a l’Estadi Nacional a les 14.00 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT