PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Leal assegura que l’ànim mai ha faltat al vestidor tot i les derrotes

El lateral es mostra content amb la seva adaptació, tot i tenir l’espina de donar una assistència o fer un gol

Per Pol Forcada Quevedo

‘Migue’ Leal durant el darrer partit de l’FC Andorra, contra el Reial Oviedo.
‘Migue’ Leal durant el darrer partit de l’FC Andorra, contra el Reial Oviedo. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va tornar a sumar els tres punts després de la mala dinàmica, tot i això, ‘Migue’ Leal va apuntar ahir abans de l’entrenament dels tricolor que «l’ambient al vestuari està molt bé, veníem de diverses derrotes però l’ànim mai faltava». En aquest sentit, va assenyalar que es tracta de les primeres jornades de la competició, i que «no ens hem tret un pes de sobre, simplement que s’ha d’anar millorant coses per a ser millor equip cada jornada». A més, va explicar que el conjunt de Sarabia «encara té molt marge de millora», ja que «encara falten automatitzar molts moviments i que la pilota surti més fluida jugant des del darrere, i això només s’aconsegueix amb temps i entrenaments».

Respecte al pròxim duel dels andorrans, aquest dissabte a les 14.00 hores contra l’Sporting de Gijón, el lateral va indicar que «els partits a casa sempre són més o menys semblants, però els asturians venen amb un estat d’ànim diferent». De fet, arriben després de vèncer per 2-1 al CD Tenerife i situar-se sisens a la classificació, amb un punt més que l’FC Andorra. Per això els tricolor esperen un matx «complicat, on haurem d’estar molt atents a tots els petits detalls i treballar fins al final».

A nivell personal, Leal es troba en un bon moment i està molt content per tenir una competència com és ‘Petxa’, «cosa que em fa millorar cada dia». «Per a l’equip és millor que totes les posicions estiguin renyides, que hi hagi un jugador que estigui collant per a fer-te millor», va afegir l’espanyol. Acabat d’arribar, ja s’ha consolidat a l’11 de Sarabia: «És cert que al principi em va costar una mica agafar la idea del joc», comentava Leal, però «a poc a poc, amb molts entrenaments i treball, va sortint la cosa que demana l’entrenador, et sents millor al camp i pots anar desenvolupant millor el teu joc», va afegir abans de finalitzar comentant que té l’espineta clavada de l’assistència o el gol, «tot i que he estat a prop en diverses ocasions».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT