PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra deixa llums i ombres contra el Reial Sporting de Gijón

Els de Sarabia van dominar a un equip difícil, però sense aconseguir espantar a Yáñez

Per Joan Jiménez

L’FC Andorra abans d’enfrontar-se a l’Sporting, dissabte al Nacional.
L’FC Andorra abans d’enfrontar-se a l’Sporting, dissabte al Nacional. | Walter Cunha

L’empat de l’FC Andorra contra el Reial Sporting de Gijón a l’última jornada de LaLiga Hypermotion a l’estadi Nacional va deixar aspectes positius i negatius envers el conjunt tricolor. El domini tàctic dels d’Eder Sarabia es va imposar al conjunt de Ramírez, però van causar escasses ocasions envers la porteria asturiana de Rubén Yáñez.

Per una banda, els tricolor van tornar a mostrar que saben exactament quin és l’estil de joc que vol Eder Sarabia i com executar-lo. Una possessió del 65,2% davant d’un equip com l’Sporting, conjunt qui també vol tenir el control de la pilota per a guanyar els partits no és gens fàcil. L’FC Andorra va mostrar de nou saber dominar el rival a partir de l’esfèric.

Tot i això, la falta de xuts a porteria, cinc en total pels tricolor, i la manca de perillositat en aquests és un dels aspectes on el conjunt de Sarabia més ha de millorar. Si bé queda molta lliga i l’equip no és mereixedor de crítiques ferotges, s’ha de ressaltar que els tricolor necessiten un triomf còmode que calmi el nerviosisme que l’equip ha traslladat en aquests últims cinc partits.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT