PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Vilaseca obre la porta a què l’FC Andorra continuï al Principat

Recorda que la seva voluntat és fer un projecte de país i que per això necessiten «la col·laboració de tothom»

Per El Periòdic

Ferran Vilaseca durant la jornada d'ahir.
Ferran Vilaseca durant la jornada d'ahir. | Marc Pérez

Nou cop de teatre en l’afer de l’FC Andorra i el Govern. Ahir al matí, en el marc de la jornada ‘Work on Andorra’, el president del club tricolor, Ferran Vilaseca, va contradir la piulada feta pel propietari, Gerard Piqué, on afirmava que l’FC Andorra marxava del país, i va obrir la porta a la continuïtat. Concretament, Vilaseca a la pregunta de si seguirien al Principat, va dir que «esperem que sí».

El president va recordar que «nosaltres tenim la voluntat de fer un projecte de país, i això no ho pot fer una entitat sola, cal que hi hagi la col·laboració de tothom». En aquest sentit, va apuntar que, des del club, «som gent de fets i no de paraules; vam dir que arribaríem al futbol professional i ho hem aconseguit».

Pel que fa a la relació amb l’actual Executiu, va evitar ser tan taxatiu com va ser el president de Kosmos i va apuntar que «en totes relacions hi ha moments que t’estimes més i altres en què no tant». Però es va mostrar convençut que «hi haurà moments d’estimar-nos altre cop. És la nostra voluntat», informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT