PUBLICITAT

Andorra la Vella

Rubén Bover i el vestuari de l’FC Andorra tanca files amb Sarabia

El tricolor considera que els nous fitxatges encara necessiten adaptar-se

Per Joan Jiménez

Bover veient des de la banqueta el partit contra l’Elx, dilluns al vespre.
Bover veient des de la banqueta el partit contra l’Elx, dilluns al vespre. | @FCANDORRA

El migcampista tricolor, Rubén Bover, va fer unes declaracions a la premsa ahir a l’Estadi Comunal on va comentar els diversos resultats negatius que porta encaixant l’equip en les darreres jornades i com està avaluant el vestuari de l’equip entorn aquesta situació. El capità de l’FC Andorra va al·legar que, tot i la dinàmica dolenta que està encarant l’equip, els jugadors continuen compromesos amb l’entrenador, Eder Sarabia, en qui confien plenament, agraint tots els anys que porta el basc dirigint el conjunt del Principat i amb la idea que ha aconseguit instal·lar en el joc tricolor durant la seva trajectòria amb l’FC Andorra per diverses categories fins a arribar a LaLiga Hypermotion. Bover va sentenciar al·legant que «és una persona que ens ha portat fins aquí, fent el futbol que fem i jo personalment he millorat molt des que va arribar». Bover va explicar que «porto quatre anys amb ell, la idea (de joc) sempre ha estat la mateixa. Hi ha gent que ja la tenim interioritzada, a nosaltres no fa falta que ens digui moltes coses, tot i això, continuem aprenent amb ell», Sarabia, a qui el vestuari continua confiant plenament sense importar els darrers resultats de l’equip.

El veterà jugador de l’FC Andorra va assenyalar que «la gent també ha de ser conscient que hem canviat 15 o 16 jugadors. No és el mateix els que portem quatre anys amb el míster i que ja sabem a què juguem i estem adaptats que jugadors que porten jugant diferent en altres clubs tota la seva vida. Es necessitarà temps, per això, estem molt tranquils». El capità tricolor entén els nervis dels aficionats amb la dinàmica actual de tres victòries, un empat i sis derrotes en les 10 primeres jornades de lliga, però el capità va fer un crit a la paciència, ja que «sabem que les coses arribaran, la gent és nova, això no passa d’un dia per l’altre i, aleshores, estem molt tranquils, pel fet que sabem que hem de millorar moltes coses, però que millor que passin ara que al final quan es juguen totes les castanyes». Per això mateix, Bover va recordar la mala dinàmica que es va produir l’any passat i el com els tricolor van saber reaccionar de forma satisfactòria. Per aquest motiu, el jugador va sentenciar al·legant que «hem d’estar tranquils i anar cap endavant que els resultats arribaran».

Bover tornarà a la convocatòria aquest diumenge amb la visita de l’Alcorcón a casa després de ser expulsat en una jugada desafortunada contra el Saragossa, on al minut 19 va colpejar involuntàriament amb el peu a Marc Aguado, excompany seu fins a la temporada passada, costant-li la vermella directa. Bover va expressar que «va ser una pena. A sobre, va ser amb Marc Aguado, que per a mi és com el meu germà petit. L’he estat cuidant i jugant al costat seu tres anys. Va ser casualitat, no vaig veure que era ell, no vaig voler fer-li mal, no vaig treure la cama i justament va passar per sota i li vaig donar a la boca. Són coses que passen al futbol».

Davant la problemàtica que s’ha causat amb el fet de no tenir un estadi per jugar al Principat la temporada que ve, que ha provocat un encreuament de fortes declaracions entre el màxim accionista del club, Gerard Piqué, i el Govern, i les possibilitats existents de què l’FC Andorra hagi d’abandonar el Principat, Bover va explicar que «no ens preocupa perquè, amb tot el treball que s’ha fet i es farà, al final acabarem jugant aquí». El vestuari, representat per Bover, no pensa que en les probabilitats de fer les maletes i només es concentren en «fer la nostra feina, complir els nostres objectius i després la vida ja sabrà el que passa. De moment, estem tranquils».

Espot vol col·laborar «sense substituir la iniciativa privada»

El cap de Govern, Xavier Espot, va fer ahir unes declaracions on comunicava el manteniment de reunions amb el màxim accionista del club, Gerard Piqué. El cap de Govern va explicar que «la ministra ja va exposar el posicionament del Govern respecte a la piulada del senyor Piqué; ahir vam tenir una reunió amb els representants de l’FC Andorra, on també hi havia el secretari d’estat i vam refermar el que no hem deixat mai de dir, que creiem en l’FC Andorra», afegint en això que «la nostra capacitat d’acompanyament és limitada i nosaltres el que no podem fer és substituir la part de la iniciativa privada». A més, Espot va esmentar que el club ha de negociar una nova moratòria amb LaLiga i que prefereix mantenir la «la discreció en les converses» en el que «no és una situació senzilla».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT