PUBLICITAT

La Massana

Orgull tricolor

L’FC Andorra Genuine es prepara per una nova temporada per a competir contra els millors equips d’Espanya

Per Joan Jiménez

L’FC Andorra Genuine, ahir abans de l’entrenament a la Massana.
L’FC Andorra Genuine, ahir abans de l’entrenament a la Massana. | @FCAndorra

El tret de sortida de LaLiga Genuine serà aquest cap de setmana amb una primera parada a Salou, on l’FC Andorra debutarà contra els grans equips del futbol espanyol en el grup Superació de la competició, on s’enfrontarà amb tres rivals de gran categoria com són l’Albacete, la Reial Societat i el Vila-real.

LaLiga Genuine es tracta de la màxima competició mixta de futbol per a persones amb discapacitat intel·lectual del país veí, on es reuneixen seccions dels millors clubs de la lliga professional de futbol. Reial Madrid, FC Barcelona, Reial Betis, Reial Societat o València són alguns dels noms que completen els dos grups de 24 equips cadascun. Entre ells, l’FC Andorra estarà present a la cita en una segona temporada d’ençà que el club va crear aquesta nova secció esportiva, en col·laboració amb Special Olympics Andorra i la Mi Fundación Alex a través d’un acord a tres bandes. La fundació lleidatana s’ha incorporat aquest any com a part del conveni, amb el qual es vincula el seu equip de l’Atlètic Lleida, qui aportarà quatre jugadors per aquesta nova campanya, ajudant així a completar les convocatòries.

Els tricolor ja fa setmanes que van iniciar els seus entrenaments amb ganes i il·lusió per tal de gaudir competint contra els grans conjunts del futbol espanyol amb la samarreta de l’FC Andorra. La jugadora Nihad El Attabi, que ja va estar amb l’equip la passada campanya, va testificar ahir davant la premsa que es mostra preparada per a rendir en qualsevol posició. La futbolista va declarar que va gaudir molt l’any passat i que està molt il·lusionada per a aquesta nova temporada. El Attabi va destacar que «l’any passat va ser una experiència molt bonica i aquest any serà més extraordinari, molt millor que l’anterior campanya». A més, la tricolor va destacar la millora de l’equip, ja que «hi ha companys nous que jugaran també aquest any a la lliga», tot i advertir sobre la gran qualitat dels rivals. Finalment, El Attabi va enviar un missatge a l’afició declarant que volen «que ens animin, que vinguin als partits i que continuïn amb aquesta il·lusió».

A més, el capità tricolor, Berto Morales, va declarar per la seva banda que estan preparats per l’inici de la competició, «amb moltes ganes per les novetats, i molt entusiasme per començar un any nou». Preguntat per les noves incorporacions de l’Atlètic Lleida, Morales va testificar que «aquest darrer cap de setmana hem jugat contra ells, ja sabem com juga cadascun» i ara toca «passar-ho bé». El capità va explicar que estaran quatre dies a Salou competint en aquesta primera fase de LaLiga Genuine, on esperen gaudir en gran mesura d’aquesta gran experiència. Morales també va demanar als aficionats «que ens vinguin a veure i que gaudeixin del futbol».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT