PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sarabia: «Per la meva part, no he pensat en res pel mercat d’hivern»

Tot i la manca de gol, l’entrenador de l’FC Andorra no es planteja fitxar a un altre davanter centre

Per Joan Jiménez

Eder Sarabia en roda de premsa després del partit contra el Burgos, dissabte passat.
Eder Sarabia en roda de premsa després del partit contra el Burgos, dissabte passat. | LaLiga Hypermotion

Després de l’empat a zero contra el Burgos del passat dissabte, on es va veure una millora en el joc de l’FC Andorra com a visitant tot i la manca del gol que hagués suposat la primera victòria fora de casa des de la primera jornada de LaLiga Hypermotion, Eder Sarabia va assenyalar certes crítiques cap a Aurélien Scheidler, ja que el tècnic va quedar molt decebut amb la seva actuació al Plantió. Tot i així, el tècnic tricolor descarta, de moment, acudir al mercat d’hivern per a poder fitxar un altre davanter centre que pugui atorgar els gols que actualment troba tant a faltar el conjunt del Principat, sobretot quan no juga a l’Estadi Nacional.

El bagatge en contra / El basc va expressar les seves sensacions sobre marxar de Burgos amb un punt quan l’equip tenia la sensació que podria haver guanyat. Per un costat, Sarabia va declarar que «un punt pot ser bo, ja no al curt termini, sinó en la sensació i en l’aspecte anímic perquè et dona aquella solidesa». Tot i així, Sarabia va posar d’exemple el matx contra l’Eldense a casa, on va referir-se al·legant que «sí, juguem molt bé, però ells ens endollen tres i nosaltres només un», explicant així que «mentre no siguem capaços de què el bagatge de gols a favor i en contra, sobretot en àrea contrària, ens doni positiu, com a mínim (hem de) defensar moltes vegades amb la pilota», aspecte que creu que es va fer de forma notable a El Plantío.

«No m’ha agradat gens el partit d’Aurélien Scheidler perquè ha estat [descentrat] en batalles»

Scheidler suspèn a Burgos / El tècnic basc va esmentar la seva decepció amb l’actuació del davanter tricolor, Aurélien Scheidler, qui va assenyalar Sarabia perquè «ha estat en merdes» i en discussions contra els rivals que mancaven de sentit. L’entrenador va exemplificar això amb una situació on el jugador francès va fingir un penal de forma absurda i que, fins i tot, el míster va parlar amb l’àrbitre perquè li tragués targeta groga. Aquesta va ser una de les situacions que no van agradar a Sarabia de les múltiples discussions que va tenir el francès amb els seus rivals.

Confiança en l’artilleria actual / D’altra banda, el tècnic va analitzar a diferents jugadors ofensius, com Manu Nieto, Álex Calvo i Julen Lobete. Tot i que no va fer una crítica extremadament positiva de tots ells, el tècnic va finalitzar la seva anàlisi dels seus atacants al·legant que «per la meva part, no he pensat absolutament en res sobre el mercat d’hivern».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT