PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Fernández assegurarà noves places d’aparcament

Es treballarà amb agents privats per la creació de 500 places

Per El Periòdic

Xavier Fernández acompanyat d’altres candidats d’UP+DA+Independents.
Xavier Fernández acompanyat d’altres candidats d’UP+DA+Independents. | Demòcrates.

La candidatura d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d’Encamp va anunciar ahir al matí que, de cara al proper mandat i si són reelegits, es garantiran a la parròquia tres nous aparcaments horitzontals i verticals, tant comunals com privats. 

Un eix del programa per fomentar la posició de parròquia residencial de qualitat passa per modernitzar, adequar i oferir tots els serveis necessaris a la ciutadania, i entre aquests hi ha els aparcaments. El candidat a cònsol menor, Xavier Fernández, va expressar que «al final del proper mandat tindrem prop de 650 noves places d’aparcament, les quals cobriran les necessitats de la ciutadania i les dels excursionistes i turistes que ens visiten». D’aquestes, 142 places corresponen a l’aparcament de la Coma Llarga. També va recordar que, gràcies al treball fet aquest mandat, «la parròquia disposa avui dia i de 81 places més que fa quatre anys». 

A la vegada, Fernández va afegir que aquests aparcaments s’ubicaran a la zona central de la parròquia i a la zona de baixa de Joan Martí. 

El candidat va afegir que «som conscients que a la zona baixa de Joan Martí hi ha dificultats per aparcar, per això ubicar allà un aparcament serà una prioritat». Alhora, va ressaltar la importància de cobrir també la zona central de la parròquia per garantir a la ciutadania l’accés als serveis més utilitzats de la vila.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT