PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Garcia es compromet a recuperar l’essència de la parròquia

La candidatura es va reunir amb els ciutadans per conèixer les seves inquietuds

Per Anna Mencos

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents, i el cap de Govern, Xavier Espot, durant la Reunió del Poble.
La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents, i el cap de Govern, Xavier Espot, durant la Reunió del Poble. | A.M.

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes-Engordany, va celebrar ahir la Reunió de Poble prèvia a les eleccions comunals del proper 17 de desembre. La llista, liderada per Anna Garcia, es van reunir amb els ciutadans de la parròquia a la Sala d’actes del Comú d’Escaldes-Engordany per compartir les línies de la candidatura, explicar qui són, com volen treballar amb la ciutadania. «Volem treballar colze a colze amb ells, escoltant la gent, i fer arribar les seves preocupacions a l’administració comunal i poder-los ajudar», manifestava la candidata a cònsol major moments previs que donés inici l’esdeveniment. Garcia va manifestar que un dels punts més importants «és intentar trobar aquest Escaldes-Engordany que és pionera, emprenedora i capdavantera», i va celebrar poder comptar «amb l’equip per fer-ho possible», persones «que estimen la parròquia i la seva gent».

En aquest sentit, Garcia va explicar la gran importància que tenen les reunions de poble, i va apuntar que és una gran oportunitat per a poder conèixer de més a prop la gent que es presenta: «Tens l’ocasió de parlar amb tots els candidats, tant el cònsol major com el cònsol menor, com a tot l’equip que els acompanya». La candidata va afegir que també és una gran oportunitat pels candidats de conèixer de primera mà als assistents, i que aquests «puguin fer arribar els seus neguits, preocupacions o preguntes que tinguin en relació amb el futur o qüestions quotidiane de la parròquia d’Escaldes-Engordany».

Durant el seu discurs davant dels ciutadans, Garcia va manifestar que entre els aspectes que més preocupa els escaldencs i les escaldenques es troba, en primer lloc, la problemàtica de l’habitatge; el problema de l’urbanisme; la revisió del Pla d’Ordenació Urbanística Parroquial el 2024.

La número dos, Gemma Bofarrull, va sortir a l’escenari a explicar el programa electoral de la formació, en el qual s’hi troben els habitatges a preu assequible, vetllar per la gent gran, apostar pel transport públic comunal gratuït, fer un pla especial per a la zona del Clot d’Emprivat, ampliar els aparcaments i fer una nova ubicació de l’oficina de turisme a la part alta de la parròquia, entre d’altres.

Durant la reunió van aprofitar per presentar oficialment tots els membres que conformen la llista de DA + Acció + SDP + Independents: Gabriel Guerrero, Anna Ricart, Laura Mas de la Rosa, Enric Castellet, Agda Castillo, Alex González, Elisabet Zoppetti, Diego Vieira, Jordi Olivé, Gerard Queró i els suplents, Montserrat Tomàs i Xavier Ferri.

A l’esdeveniment també hi va ser present el cap de Govern, Xavier Espot, que va manifestar que tenia tota la confiança amb Garcia i que «és la millor persona per agafar les regnes de la parròquia», va apuntar tot afegint que «si ho pensem bé, Demòcrates juguem a casa cada nit perquè som presents a les set parròquies», i que està convençut que recuperaran Escaldes-Engordany. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT