PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Celebració de la primera edició de la Festa del Comerç

L’objectiu de la iniciativa és consolidar el teixit comercial andorrà

Per El Periòdic

Edifici seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra.
Edifici seu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra. | ANA

La primera edició de la Festa del Comerç ha reunit més de 150 persones entre representants institucionals i associacions de comerciants del país, per commemorar els 30 anys de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis.

L’objectiu de la iniciativa és consolidar el teixit comercial andorrà com a referent del sector, amb l’ambició de ser la plataforma que identifiqui, reconegui i projecti els establiments, iniciatives empresarials i professionals del comerç que contribueixen a la millora de la competitivitat i projecció del comerç dins i fora del país.

Un altre dels aspectes que la iniciativa pretén promoure és a la cohesió i l’enfortiment de la xarxa relacional del sector comercial. Per això aquest esdeveniment pretén ser un espai de trobada, referència i networking per als professionals del comerç, oferint oportunitats per al creixement i la col·laboració.

D’aquesta manera, la voluntat és fomentar la innovació i la millora continuada del comerç i que, precisament la Festa de Comerç també serveixi com a escenari per presentar iniciatives que incideixen amb millores.

Així, el jurat encarregat de seleccionar els guanyadors ha premiat les iniciatives en les categories següents: premi a la millor botiga de l’any, premi a la trajectòria professional, premi al millor projecte o iniciativa comercial, premi al millor aparador de Nadal, premi a la proposta més creativa i innovadora, premi a la botiga més sostenible, i premi a la millor gestió de les xarxes socials.
I és que d’aquests premis es pot destacar el de la botiga Martí Motors-Touratech, amb el premi a la millor botiga d’Andorra, la Sastra Sabateria Esports amb la millor trajectòria professional, ja que fa més de 60 anys que està oberta i és una referent de la sastreria a Andorra, i la Saboneria com a botiga més sostenible, perquè l’establiment està dedicat a la venda de productes de neteja de la llar a granel. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT