PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

L’FC aconsegueix l’empat ‘amistós’ enmig de les derrotes de LaLiga

Els tricolor mantenen marcada l’àrea dels locals, en la qual van tenir clares oportunitats de gol

Per El Periòdic

Nico Ratti durant el partit, ahir.
Nico Ratti durant el partit, ahir. | @FCANDORRA

L’FC Andorra va jugar ahir un partit amistós contra el Lleida Esportiu al Camp d’Esports. Un duel en què els tricolor van aconseguir l’empat d’1-1 contra els locals en un partit força marcat pel control de la pilota dels andorrans en l’àrea contrària. Durant els primers 45 minuts es va poder veure un Andorra concentrat i decidit, amb passes encertades, però sense que acabés d’arribar el gol.

Per la seva part, el Lleida Esportiu va tenir una clara oportunitat amb una definició de cap que Nico Ratti va poder rebutjar encertadament. Així, l’FC Andorra i el Lleida Esportiu van tancar una primera part sense canvis en el marcador. Un cop va començar la segona meitat, els de Sarabia van sortir del vestuari amb una altra cara, més aviat de desconcentració i pèrdua de pilotes, fet que va suposar una oportunitat dels lleidatans per estrènyer als tricolor.

Tanmateix, va arribar el final del partit i un Ivan Gil àgil va poder marcar el primer gol a favor dels andorrans al minut 87. Quan semblava que la victòria es quedava a casa, els lleidatans van treure forces amb un Sergio Montero precís que va fer arribar l’empat al marcador al minut 91. Finalment, els tricolor tornen al país per preparar el pròxim partit de LaLiga Hypermotion. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT