PUBLICITAT

Andorra la Vella

Els Premis CEA 2024 s'entregaran el 14 de maig

L'objectiu és reconèixer la trajectòria de les empreses del país

Per Alba Cladellas

Imatge de Gerard Cadena i Judit Hidalgo en la presentació dels premis, aquest matí.
Imatge de Gerard Cadena i Judit Hidalgo en la presentació dels premis, aquest matí. | A.C.

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) lliurarà el proper 14 de maig els guardons de la cinquena edició dels Premis CEA, en una cerimònia i sopar de gala que tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Així ho han anunciat aquest matí el president de la CEA, Gerard Cadena, i la directora d'Andorra Business, Judit Hidalgo, durant la presentació dels premis que reconeixen la trajectòria empresarial de les empreses del país i premien les empreses que treballen amb criteris de sostenibilitat i igualtat, impulsant el desenvolupament econòmic nacional.

En total es repartiran 10 premis, un per a cadascuna de les categories.

1. Premi a la trajectòria empresarial: Empreses amb més de 25 anys d’antiguitat.

2. Premi FEDA a la sostenibilitat: Empreses amb processos interns de sostenibilitat, que destaquin per una gestió sostenible i amb un producte o servei respectuós amb el medi ambient.

3. Premi Andorra Business a la projecció internacional: Empreses amb hòlding a Andorra i amb delegacions internacionals. O empreses dedicades en bona part a l’exportació de béns o serveis.

4. Premi ARI a l’emprenedoria i la innovació: Empreses amb un producte o servei innovador que hagi estat al mercat un mínim de dos anys.

5. Premi a l’empresa inclusiva: Empreses que facilitin la inclusió de les persones amb discapacitat en el mercat de treball ordinari.

6. Premi a la igualtat: Empreses amb pla d’igualtat implementat i amb una presència equitativa de dones i homes als càrrecs directius.

7. Premi gestió sènior: Empreses amb un percentatge important de treballadors de més de 50 anys i amb una taxa alta de fidelitat a l’empresa. També es valorarà si l’empresa té plans concrets per a persones de més de 50 anys.

8. Premi a l’autònom i la micro empresa: Empreses de màxim cinc treballadors i amb un mínim de tres anys de trajectòria.

9. Premi pioners d’Andorra: Persones de més de 75 anys que hagin posat en marxa un projecte empresarial.

10. Reconeixement Marca Andorra: Persones o entitats (no només empreses) que han ajudat a la promoció del nostre país més enllà de les nostres fronteres.

El Premi Marca Andorra és un dels més destacats d'enguany. En aquest cas no l'escull el jurat, sinó els membres de la patronal a través del vot electrònic que, pròximament, es farà arribar a tots els associats i associades. El guanyador d'aquest guardó l'any passat va ser l'esportista andorrà, Joan Verdú.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT