PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El preu dels carburants augmenta un 3,9%

La comparativa amb l'any anterior constata una disminució de preus

Per El Periòdic

Una benzinera del Principat.
Una benzinera del Principat. | ANA

El preu mitjà de tots els carburants ha augmentat durant el febrer si ho comparem amb el mes anterior. El gasoil de calefacció ha augmentat un 3,9%, el gasoil de locomoció també un 3,9% i el gasoil de locomoció millorat un 3,8%, mentre que els preus de la gasolina sense plom de 95 octans i el de la gasolina sense plom de 98 octans han augmentat un 3,9% i un 3,7%, respectivament.

Si la comparativa es fa amb el mateix mes de l'any anterior, es constata una disminució del preu de tots els carburants: el gasoil de calefacció ha disminuït un 8,7% i el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat un 2,8% en ambdós casos. Així mateix, la gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans han disminuït un 2% en ambdós casos.

Quant a la comparativa dels preus mitjans dels primers dos mesos de l’any 2024 respecte al mateix període de l’any anterior, el gasoil de locomoció i el gasoil de locomoció millorat han disminuït un 5,6% i un 5,5%, respectivament. La gasolina sense plom de 95 octans i la gasolina sense plom de 98 octans disminueixen un 3,7% i un 3,5%, i el gasoil de calefacció ha disminuït un 11,4%.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT