PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les matriculacions de vehicles cauen un 20,8%

La xifra durant el mes de febrer s'ha situat en 270

Per El Periòdic

Una matricula andorrana.
Una matricula andorrana. | Arxiu ANA

Les matriculacions de vehicles durant el mes de febrer s'han situat en les 270, una xifra que tal com publica aquest dijous el Departament d'Estadística, suposa una caiguda del 20,8% respecte del mes de febrer de l'any anterior. Entrant al detall, durant el febrer han tingut variacions positives el grup de camions i camionetes (54,5%) i el de motocicletes i ciclomotors (10,2%). Per contra, el grup d'altres i el de turismes han presentat variacions negatives del 41,7% i del 33,9% respectivament.

Entre els mesos de gener i febrer les matriculacions totals s'han situat en les 549, un 14,8% menys en comparació amb el mateix període anterior, quan es van matricular 644 vehicles. En aquest sentit, les categories que mostren variacions positives són les de motocicletes i ciclomotors (18,6%) i la de camions i camionetes (30,8%). La resta de categories han mostrat variacions negatives. Concretament, la de turismes ha caigut un 23,7% i la d'altres un 54,5%.

Finalment, les matriculacions de vehicles durant els darrers 12 mesos han estat 3.946, el que representa una variació percentual negativa del 15,2% respecte del mateix període anterior, en què es van matricular 4.655 vehicles. L'únic grup que ha presentat una variació positiva ha estat el de camions i camionetes (15,7%).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT