PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els padrins de la Massana ensenyaran a conrear als infants

Es troba dins del programa dels Horts de la Gent Gran

Per El Periòdic

Els padrins i les padrines rebent les claus dels horts.
Els padrins i les padrines rebent les claus dels horts. | Comú de la Massana

Ahir al matí es va fer entrega de les claus dels Horts Socials de la Gent Gran, un programa que fa amb col·laboració de Reig Fundació. Els 11 hortolans ja van poder començar a treballar ahir a les seves parcel·les. Durant l’acte, el cònsol menor, Roger Fité, els va proposar tirar endavant una nova acció: que es converteixin en mestres per ensenyar als infants tot el cicle de l’horticultura, des de la plantació dels vegetals fins a la collita, passant també pel compostatge. 

Els padrins i padrines van respondre molt positivament a la iniciativa, que es portarà a terme amb la col·laboració dels centres educatius i el centre d’Esplai. Dels 11 hortolans, sis repeteixen de passades edicions mentre que els altres cinc són nous. El cònsol menor, acompanyat pel conseller de Benestar Social i Gent Gran, Marc Jové, i la representant de Reig Fundació, Ester Segura, van desitjar la millor temporada als hortolans, que van rebre amb alegria l’inici de temporada.

Durant la sessió d’entrega de claus se’ls va recordar la normativa d’ús dels Horts dels Quart, com ara respectar l’àrea assignada sense delimitar-la amb murs o la prohibició d’instal·lar barraques o hivernacles. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT