PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Baró demana a Govern pel col·lapse a Tributs i fronteres

El socialdemòcrata s'ha interessat per les actuacions realitzades per afrontar la campanya de recaptació de l’IRPF

Per El Periòdic

El conseller general socialdemòcrata Pere Baró.
El conseller general socialdemòcrata Pere Baró. | PS

El conseller general del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat avui una bateria de preguntes escrites sobre el col·lapse que el departament de Tributs i fronteres està patint des de fa unes setmanes, tal com s’ha fet palès a través dels mitjans de comunicació.

Principalment, Baró ha preguntat al Govern per les causes del disfuncionament i per les actuacions realitzades per afrontar amb normalitat la campanya de recaptació de l’IRPF d’enguany, així com les previstes per evitar aquestes situacions. Així mateix, el conseller general del PS també ha sol·licitat conèixer quins són els mecanismes de comunicació existents entre Tributs i fronteres i la ciutadania, el nombre de personal que hi ha al departament en comparació amb l’any 2016 - quan es va patir una situació similar a l’actual - i les formacions que han rebut sobre canvis tècnics i reglamentàries, a més de les noves figures impositives.

El també president del PS ha demanat pel càlcul del temps mitjà d’espera i d’entrevista dels gestors el primer trimestre d’aquest any i la xifra de persones que han visitat Tributs i fronteres en aquest període en comparació amb el de 2016. Finalment, Baró també ha preguntat si Govern considera que la pàgina web està preparada per no tenir més disfuncions i evitar així que les consultes presencials incrementin de forma sobtada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT