PUBLICITAT

S'inicien les obres de millora del centre cívic de l'Escorxador

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
L'Oficina Jove de la Seu. Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

La setmana passada es va iniciar la quarta fase de les obres de millora del centre cívic l'Escorxador de la Seu d'Urgell. Des de la Regidoria de Joventut han destacat que les millores que comportaran, entre d'altres, l'ampliació de l'aula polivalent per poder acollir cursos de formació per a una capacitat per a 25 persones, així com també per poder-hi realitzar usos associatius.

Amb aquestes obres minicipals a la Seu d'Urgell també s'aconseguiran millores d'eficiència energètica de tots els espais que comprèn el propi centre cívic, i també es millorarà la il·luminació de l'espai d'exposicions anomenat El Passadís, situat dins l'Oficina Jove de l'Alt Urgell.

Les millores també afectaran a l'espai Punt Òmnia, concretament als lavabos, que s'adaptaran per a persones amb mobilitat reduïda. El pressupost d'aquesta quarta fase d'obres de millora de l'Escorxador tenen un import de 46.536 euros, finançat a partir d'una subvenció atorgada per la Secretaria General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT