PUBLICITAT

La Seu estrena el nou servei nocturn de la Policia Municipal

  • Estarà format per tres agents, dos permanents i un de reforç
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

El nou equip del servei del torn de nit de la Policia Municipal de la Seu d'Urgell va entrar en funcionament ahir. Aquest nou equip que patrullarà durant les nits està format per tres agents, dos dels quals en formaran part de manera permanent, més un agent de reforç de la plantilla d'aquest cos que s'incorporarà de manera rotativa. L'equip de nit esta coordinat per un caporal que enllaçarà el treball dels torns de matí i de tarda amb el torn de nit.

La creació del nou equip del servei del torn nocturn de la Policia Municipal té dos objectius principals com són el seguiment dels casos concrets que es donen a les nits, així com la continuïtat per a poder abordar-los; i l'especialització d'alguns agents del cos de la Policia Municipal de la Seu en aquesta franja horària, fet que aportarà més implicació en els casos en que es treballa a les nits.

La presentació d'aquest nou equip va anar a càrrec de l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, el regidor responsable de la Policia Municipal, Lluís Biosca, i l'inspector de la Policia Municipal, Joan Josep Martínez, juntament amb els agents destinats a aquest servei nocturn i el caporal que coordinarà aquest torn amb els torns de dia i de tarda.

L'inspector de la Policia Municipal, Joan Josep Martínez, va explicar que amb la posada en marxa d'aquest nou equip es donarà continuïtat al treball dels agents que patrullaran en aquest horari i alhora s'evitarà la desconnexió del seguiment dels casos.

Joan Josep Martínez també va precisar que amb la constitució d'aquest nou equip del servei del torn nocturn, la Policia Municipal podrà establir una connexió necessària per cercar fórmules de convivència entre els ciutadans i alhora estar connectats amb els professionals de l'hostaleria, els de l'oci nocturn, així com amb els diferents grups de joves i amb els mateixos veïns que volen descansar.

A més, se seguirà col·laborant amb el cos dels Mossos d'Esquadra a través de les patrulles mixtes formades per agents municipals i agents de la policia autonòmica, tal i com s'esdevé en un bon nombre dels municipis catalans.

Nou uniforme / D'altra banda, durant la presentació d'aquest nou equip del servei de nit ahir al matí també es va aprofitar per presentar el nou uniforme que a partir d'ara lluiran tots els agents e la plantilla de la Policia Municipal de la capital alturgellenca.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT