La selecció femenina venç Gibraltar sense problemes

EREVAN

Meira saluda una companya, en el partit d'ahir davant Gibraltar. Foto: FIBAEUROPE / L. PARAVYAN

Ahir sí que era favorita i no va fallar. La selecció femenina afrontava el segon partit de la lligueta inicial corresponent a l'Europeu C d'Erevan (Armènia) contra Gibraltar i va guanyar sense problemes. Va ser un 45-70 contundent, basat en una impecable labor col.lectiva en defensa i en les tres jugadores de més potencial ofensiu com son Patrícia Meira --18 punts i 10 rebots--, Nàdia Mun --11 i 10-- i Jennifer Carmona --18 punts i 7 assistències.

Aquest triomf i el del rival d'avui, Armènia (64-71), manté el combinat amfitrió líder amb els dos partits guanyats, i Andorra empatada a un amb Moldàvia. La segona plaça, per tant, serà complicadíssima.

Gibraltar només es va posar per davant en el marcador en dues ocasions, al primer quart. 10-8 i 11-10. Va ser un inici amb alternances en el marcador, tot i que un parcial de 0-6 en els darrers tres minuts van permetre les de Manel Sánchez superar els deu primer minuts per damunt (11-16). El segon període va ser més irregular; Andorra va arribar a vèncer de deu (16-26), acte seguit va encaixar un 7-0 i finalment va saber mantenir les diferències per anar al descans set amunt (29-36).

El tercer quart va servir per deixar K.O. el rival gràcies a una gran sobrietat en defensa. De fet, Gibraltar només va anotar 16 punts en els darrers vint minuts i la selecció de Sánchez, que va entrar als deu últims amb un avantatge ja esperançador (39-56) van anar augmentant les diferències fins que a la botzina final havia vençut de 25 (45-70). En el grup B Escòcia va superar Gal.les per un contundent 41-86 i se situa líder amb tres punts, en espera del partit d'avui entre el seu rival i Malta. [email protected]