PUBLICITAT

Les estrelles del ballet arriben a la capital

  • El cicle d'espectacles comença el dissabte dia 18 de febrer
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El dissabte vinent, dia 18 de febrer del 2012, tindrà lloc al Centre de Congressos de la capital la representació de l'espectacle Estrelles del Ballet de l'Òpera de París, una gran gala de ballet, un repertori ben escollit i extraordinàries coreografies de Marius Petipa, Rudolf Nureyev, John Neumeier, William Forsythe i José Carlos Martinez, amb l'actuació especial i extraordinària dels ballarins Agnès Letestu i Stéphane Bullion, en el marc de la 18a Temporada de Música i Dansa d'Andorra la Vella MoraBanc, patrocinada pel Comú d'Andorra la Vella.

Una cita ineludible amb l'estrella del ballet clàssic, José Carlos Martinez, étoile del Ballet de l'Opéra de Paris fins al mes de juny del 2011, nomenat director artístic de la Compañía Nacional de Danza pel ministeri de Cultura del govern d'Espanya.

L'espectacle, programat pel Director Artístic de la Temporada, Sr. Josep Maria Escribano, constarà de 8 actuacions, d'una durada total d'una hora i mitja, aproximadament, dividit en dues parts.

Hi intervindran igualment 10 ballarins de l'Òpera de París: Mathilde Froustey, Marion Barbeau, Léonora Baulac, Yann Chailloux, Yannick Bittencourt, Pauline Verdusen i Gregory Dominiak, Alice Renavand i Audric Bezard, Fabien Révillon.

Un cartell de luxe per a la Temporada de Música i Dansa de la capital andorrana, que al llarg de 17 edicions, i altre cop en aquesta divuitena, presenta «el bo i millor de la música i de la dansa, amb actuacions dels més reconeguts intèrprets i prestigioses formacions internacionals».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT