PUBLICITAT

El Big Snow Festival de l'any vinent ja escalfa motors

  • El públic ja pot comprar entrades per assistir als actes que tindran lloc del 13 al 20 de març del 2011
  • L'anterior edició va congregar més de 500 amants de l'electrònica a Arinsal
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
El Big Snow Festival 2011 ja ha començat la promoció Foto: EL PERIODIC

L'empresa britànica que va organitzar el març passat els populars concerts de The Big Snow Festival ja s'ha posat en marxa per tal de tirar endavant la segona edició d'aquesta trobada. El públic que vulgui ja pot comprar entrades per assistir a les activitats de l'any vinent, que tindrà lloc del 13 al 20 de març del 2011. Tal com va informar ahir l'ANA, encara no s'han revelat gaires detalls sobre la trobada, però ja es té clar que el concert inaugural comptarà amb grans figures del món de l'electrònica com ara Calvin Harris, Pendulum i Judge Jules.

Els primers paquets que s'han posat a la venda, amb vols des de Manchester o Gatwick a Tolosa, amb set nits d'hotel, i entrada el festival, tenen un preu de 399 lliures. També s'ofereixen descomptes en el cas que es vulgui algun servei d'esquí o surf de neu. A més, i coincidint amb el dia de Saint Patrick, que se celebra el 17 de març, es farà una festa especial amb regust irlandès. L'organització ha indicat que molts dels que hi han assistit aquest any, ja havien fet una prereserva.

La proposta de la primera edició va estar encapçalada pel mateix Har- ris, acompanyat de Pendulum i Leeroy Thornhill. L'oferta es completava amb més de 20 músics especialistes en els plats com ara Book Brother i Ben Keen (Bk), els GLC Sound System o Anne Savage. La iniciativa va aplegar més de 500 persones i va fer organitzar dispositius especials de seguretat tant al Govern com al Comú de la Massana. El Big Snow Festival segueix l'estel.la d'esdeveniments similars que combinen neu i música. Països com ara Suïssa, Itàlia o Austràlia han sucumbit a aquesta moda, que ofereix al públic mundial combinar esport i oci, sempre amb temperatures sota zero. El tret diferencial en cada convenció és l'estil de música. Si els paratges helvètics compten amb un còctel d'estils, els veïns del nord se centren en l'indie-rock. Segons els primers noms de la programació, Andorra tornarà a apostar per l'estil de música electrònica en la segona edició del Big Snow Festival.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT